
Πρόγραμμα της Aegean για επίσκεψη μαθητών από νησιά στο Μουσείο της Ακρόπολης
Τη δυνατότητα σε χιλιάδες μαθητές των νησιωτικών περιοχών να επισκεφθούν το Μουσείο της Ακρόπολης παρέχει η Aegean Arlines. Το πρόγραμμα αφορά όλους τους μαθητές της Γ Γυμνασίου που φοιτούν σε σχολεία σε Κρήτη, Λέσβο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κω, Λήμνο, Μύκονο, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Χίο.
38
Τη δυνατότητα σε χιλιάδες μαθητές των νησιωτικών περιοχών να επισκεφθούν το Μουσείο της Ακρόπολης παρέχει η αεροπορική εταιρεία Aegean Arlines.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο του προγράμματος «Aegean – Κοντά στους Νέους», περισσότεροι από 10.000 μαθητές από 208 διαφορετικά Γυμνάσια της νησιωτικής Ελλάδας, θα ταξιδέψουν αυθημερόν στην Αθήνα με τους συνοδούς – καθηγητές τους, ώστε να επισκεφθούν το Μουσείο της Ακρόπολης.
Το πρόγραμμα, εφόσον τύχει της έγκρισης και συνδρομής των αρμοδίων υπουργείων, θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο 2009 και αφορά όλους τους μαθητές της Γ Γυμνασίου που φοιτούν σε σχολεία σε Κρήτη, Λέσβο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κω, Λήμνο, Μύκονο, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Χίο, καθώς και όποια νησιά των άγονων γραμμών προστεθούν στο δίκτυο της Aegean από 1 Οκτωβρίου.
Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η οργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος προϋποθέτει τη συνεργασία των αρμόδιων Υπουργείων και σε αυτό το πλαίσιο έχει ήδη ζητηθεί η έγκριση και πολύτιμη συμβολή του υπουργείου Παιδείας, του υπουργείου Μεταφορών, ώστε να μη χρεωθούν τα τέλη αεροδρομίων στoυς μαθητές στις συγκεκριμένες πτήσεις, καθώς και του υπουργείου Πολιτισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ – Κίνα: Μια σύγκρουση για την Ταϊβάν θα μπορούσε να οδηγήσει σε πυρηνική κλιμάκωση, σύμφωνα με μελέτη
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του




