Ο Αρης συμφώνησε με τον Ρουμελιώτη και θέλει τον Φινλανδό Σιβούλα
Ο Αρης είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει μία πολύ καλή μεταγραφή, η οποία θα ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ του ενόψει της επόμενης περιόδου. Ο λόγος για τον 31άχρονο διαγώνιο, Νίκο Ρουμελιώτη, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.
89
Ο Αρης είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει μία πολύ καλή μεταγραφή, η οποία θα ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ του ενόψει της επόμενης περιόδου.
Ο λόγος για τον 31άχρονο διαγώνιο, Νίκο Ρουμελιώτη, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.
Τον τελευταίο καιρό ο Ρουμελιώτης είχε επαφές με την ΑΕΚ, αλλά υπήρχε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, με αποτέλεσμα ο Αρης με πρόταση κοντά στα 100.000 ευρώ να κάνει δικό του τον παίκτη του Ολυμπιακού.
Πέρα από την περίπτωση του Ρουμελιώτη, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και με τον Φινλανδό διεθνή ακραίο, Ούρμπο Σιβούλα (22 ετών, 1,96 μ.).
Οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται η μεταγραφή να κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μονακό 6-1: Αποτέλεσμα που εξυπηρετεί και τον Ολυμπιακό
- Βαθμολογία UEFA: Ο Ολυμπιακός ανέβασε κι άλλο την Ελλάδα
- Μυθική εμφάνιση από τον Τζολάκη – Δείτε πως «κατέβασε ρολά» κόντρα στην Λεβερκούζεν (vid)
- Η Ιταλία στο έλεος του κυκλώνα Χάρι – H θάλασσα βγήκε στους δρόμους [βίντεο]
- Ο Ολυμπιακός είναι γεννημένος για να κερδίζει τελικούς
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τα παιχνίδια του Champions League (vids)


