
Την Εγνατία Οδό θα αποκλείσουν για μια ώρα το μεσημέρι δασεργάτες
Με μουλάρια θα αποκλείσουν, στη 1 μετά το μεσημέρι και για μία ώρα, την Εγνατία Οδό, στο κόμβο των Βρασνών, δασεργάτες, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την μη καταβολή δεδουλευμένων. Προειδοποιούν ότι αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους, θα επαναλάβουν τον αποκλεισμό.
38
Με μουλάρια θα αποκλείσουν, στη 1 μετά το μεσημέρι και για μία ώρα, την Εγνατία Οδό, στο κόμβο των Βρασνών, δασεργάτες, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την μη καταβολή δεδουλευμένων.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Δασικού Συνεταιρισμού Σταυρού «Η Ένωση», Νίκος Μπλεμπιτζόγλου, οι 300 δασεργάτες, οι οποίοι δούλεψαν πριν από οκτώ μήνες σε αντιπλημμυρικά έργα στη Ρόδο, δεν έχουν ακόμα πάρει τα δεδουλευμένα τους συνολικού ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.
«Από τα χρήματα αυτά μας έχει καταβληθεί μόλις το 20% και το μόνο που ακούμε είναι υποσχέσεις για την καταβολή των υπολοίπων και καμία δέσμευση» ανέφερε ο κ. Μπλεμπιτζόγλου.
Προειδοποίησε, μάλιστα, ότι αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους με συγκεκριμένη χρονική δέσμευση των αρμοδίων η κινητοποίηση θα επαναληφθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΑΕΛ-Παναιτωλικός 1-2: Αποδοκιμασίες για τους γηπεδούχους, νίκη-σωτηρίας οι φιλοξενούμενοι
- Προσοχή! Ανακαλείται παρτίδα βρεφικού γάλακτος – Ποιος ο λόγος
- Super League 2: Οδυνηρή ήττα για την Καβάλα (2-0) – Νίκες παραμονής για Νέστο (0-2) και ΠΑΟΚ Β’
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Φυλή – Συνελήφθησαν 20 άτομα, ξηλώθηκαν καλώδια μήκους 2χλμ για ρευματοκλοπή
- Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου: Μια διαταραχή με πολλαπλά συμπτώματα
- Χανιά: Συνελήφθη καθηγητής μουσικής για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης