Πτώση στη Νέα Υόρκη, οριακές διακυμάνσεις στην Ευρώπη
Σε ρευστοποιήσεις προχώρησαν οι επενδυτές στη Νέα Υόρκη, μία ημέρα μετά τα ισχυρά κέρδη που είχε ο δείκτης λόγω των θετικών ειδήσεων από την οικονομία. Στην Ευρώπη, αντίθετα, τα κέρδη ήταν οριακά.
95
Σε ρευστοποιήσεις προχώρησαν οι επενδυτές στη Νέα Υόρκη, μία ημέρα μετά τα ισχυρά κέρδη που είχε ο δείκτης. Στην Ευρώπη, αντίθετα, τα κέρδη ήταν οριακά.
Ο Dow Jones είχε απώλειες κατά 1,99% και έκλεισε στις 8304,96 μονάδες. Ο Standard and Poors είχε πτώση κατά 1,85% και βρέθηκε στις 893.48 μονάδες.
Ο Nasdaq έκλεισε στις 1730,45 μονάδες με πτώση κατά 1.14%.
Οριακά κέρδη κατά 0,10% είχε στο Λονδίνο ο FTSE100 κλείνοντας στις 4.416,23 μονάδες ενώ στη Φρανκφούρτη, ο DAX ξεπέρασε και πάλι τις 5.000 μονάδες και έκλεισε στις 5.000,77 μονάδες με άνοδο κατά 0,30%.
Ο CAC40 στο Παρίσι ενισχύθηκε κατά 0,75% και βρέθηκε στις 3.294,86 μονάδες. Στη Ζυρίχη ο SMI υποχώρησε κατά 0,21% στις 5.419,42 μοναδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσουκαλάς: Δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη για το αλαλούμ στο Fir Αθηνών; Οι υπουργοί δεν έχουν ευθύνη; Θεατές είναι;
- Τρομακτικό βίντεο από τη Ρωσία: Η στιγμή που σημειώνεται χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο Έλμπρους
- Australian Open: Ο συγχρονισμός είναι τα πάντα για τους πρεσβευτές της Rolex
- Αγία Παρασκευή: Η οικοδομή «φάντασμα» όπου εντοπίστηκε η σορός του 25χρονου αγνοουμένου
- Ζελένσκι: Αν υπάρξει συμφωνία, έτοιμοι για υπογραφές την επόμενη εβδομάδα με τις ΗΠΑ
- Ελληνική οικονομία: Η πορεία του ΑΕΠ το τέταρτο τρίμηνο – «Αγκάθι» ο πληθωρισμός
