Η VW χτίζει τα ηλεκτρικά της όνειρα
Συνεργασία με την κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία Build Your Dreams (BYD) εξετάζει η VW στον τομέα των υβριδικών και ηλεκτρικών οχημάτων προκειμένου να προλάβει το τρένο των εξελίξεων το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι ηλεκτρικό.
Η VW κατά τα φαινόμενα θα αποτελέσει τον πρώτο σημαντικό βιομηχανικό εταίρο της BYD η οποία ειδικεύεται στην εξέλιξη και την κατασκευή μπαταριών ιόντων λιθίου που εξοπλίζουν τα υβριδικά και τα ηλεκτροκίνητα οχήματα.
Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την VW με την ευκαιρία της υπογραφής του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών αναφέρεται ότι …συνεργάτες όπως η BYD θα μπορούσαν να μας στηρίξουν στην γρήγορη ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας, ειδικά όσον αφορά την αγορά της Κίνας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι συγκεκριμένη συμφωνία είναι η τρίτη που υπογράφει η VW για την προώθηση των ηλεκτρικών της σχεδίων καθώς έχει ήδη συνάψει συνεργασίες με την Sanyo -το Μάιο του 2008- και την Toshiba -τον Φεβρουάριο του 2009..
- Η αγωνία του Λανουά για τη συνέχεια της Super League
- Βόλος: Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία μητέρα τριών ανήλικων παιδιών – Θύμα η 7χρονη κόρη της
- Slopaganda: Από τον «Βασιλιά Τραμπ» στα πιθήκια Ομπάμα ή τον νιχιλιστή πιγκουίνο, η ΑΙ ως εργαλείο προπαγάνδας
- Απολύτως διαφανείς και ελέγξιμες όλες μου οι συναλλαγές – Η πρώτη αντίδραση Κακούση για την υπόθεση Παναγόπουλου
- Καλαμάτα: Σάλος με το σποτ για το καρναβάλι της πόλης – Αντιδράσεις για αναφορές σε trafficking και εμπορία γυναικών
- Παναθηναϊκός: Ο τραυματισμός του Γκραντ, η ανάρτηση της συζύγου του και οι εξετάσεις (pic)
