Προβλήματα στις μετακινήσεις του ΗΣΑΠ το Σαββατοκύριακο
Συνεχίζεται και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΗΣΑΠ, λόγω των εργασιών ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής.
91
Συνεχίζεται και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΗΣΑΠ, λόγω των εργασιών ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τον ΗΣΑΠ, το απόγευμα της Παρασκευής 8 Μαΐου και ολόκληρο το Σάββατο, θα εκτελούνται δρομολόγια μεταξύ των σταθμών Πειραιάς-Ταύρος και Ομόνοια-Κηφισιά.
Την Κυριακή 10 Μαίου ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα κινείται μεταξύ των σταθμών Πειραιάς-Ταύρος και Νέα Ιωνία-Κηφισιά. Την ίδια ημέρα οι συρμοί δεν θα σταματούν στους σταθμούς Αγιος Ελευθέριος και Κάτω Πατήσια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κρήτη: Άκαρπες οι έρευνες για τον 33χρονο γιατρό Αλέξη Τσικόπουλο – Έψαξαν ακόμη σε εκκλησίες και στάνες
- Χιλή: Κόλαση φωτιάς με περισσότερους από 20.000 ανθρώπους να έχουν απομακρυνθεί
- Μήπως ο σύγχρονος κόσμος φτιάχτηκε με αίμα δούλων και εργατών;
- Αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη με έναν τραυματία
- Άρης: Δύσκολη αποστολή στη Λάρισα για την ομάδα του Χιμένεθ
- Αιτωλοακαρνανία: Στον εισαγγελέα ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 50χρονου
