
Παραδόθηκε στις Αρχές ο ένοπλος που προκάλεσε αναστάτωση έξω από το Alter
Στις Αρχές παραδόθηκε ο ένοπλος που προκάλεσε αναστάτωση το περασμένο Σάββατο έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter. Πρόκειται για έναν 40χρονο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν μεθυσμένος και πυροβολούσε χωρίς να έχει στόχο το τηλεοπτικό κανάλι.
30
Στις Αρχές παραδόθηκε ο ένοπλος που προκάλεσε αναστάτωση το περασμένο Σάββατο έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter στο Περιστέρι, πυροβολώντας αρκετές φορές στον αέρα.
Πρόκειται για έναν 40χρονο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν μεθυσμένος και πυροβολούσε χωρίς να έχει στόχο το τηλεοπτικό κανάλι.
Ο δράστης παραδόθηκε στην Αστυνομία συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Το όπλο που κατείχε παράνομα κατασχέθηκε, ενώ μετά το σχηματισμό δικογραφίας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μιμή Ντενίση: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ «Η γυναίκα πίσω από τον Έλγιν»
- Ιράν: Σε ένα πόλεμο χωρίς νικητές, είναι ο Νετανιάχου ο μεγαλύτερος χαμένος;
- Τα χρέη της Φενέρμπαχτσε – Η «τρύπα» ξεπερνάει τα 588 εκατομμύρια
- ΚΚΕ: Οι δηλώσεις Μητσοτάκη για τον Λίβανο είναι ακόμη ένα μνημείο κυνισμού
- Social Media: Πώς θα εφαρμοστεί η απαγόρευση χρήσης σε παιδιά – Υψηλά τα πρόστιμα για τις πλατφόρμες
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας, να μην στέκεται ως πιστός σύμμαχος του Νετανιάχου
