
Νέους προορισμούς προσθέτει στο δίκτυό της η Athens Airways
Μετά την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τη βόρειο Ελλάδα, η Athens Airways προσθέτει νέους προορισμούς στο δίκτυό της, τόσο από τον Διεθνή Αερολιμένα «Ελ.Βενιζέλος» όσο και από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Η επέκταση του δικτύου θα γίνει σταδιακά από τις 21 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου.
30
Μετά την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τη βόρειο Ελλάδα, η Athens Airways προσθέτει νέους προορισμούς στο δίκτυό της, τόσο από τον Διεθνή Αερολιμένα «Ελ.Βενιζέλος» όσο και από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.
Η επέκταση του δικτύου θα γίνει σταδιακά από τις 21 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου.
Αναλυτικά, επόμενοι σταθμοί είναι η Κοζάνη (21 Μαΐου), η Χίος (28 Μαΐου), η Καστοριά (29 Μαΐου), η Ζάκυνθος (4 Ιουνίου), η Ρόδος (11 Ιουνίου) και η Κεφαλονιά (15 Ιουνίου).
Παράλληλα, θα γίνει σύνδεση της Μυτιλήνης και των Χανίων από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης με οκτώ πτήσεις συνολικά την εβδομάδα. Τα πρώτα δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις 25 Μαΐου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μιμή Ντενίση: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ «Η γυναίκα πίσω από τον Έλγιν»
- Ιράν: Σε ένα πόλεμο χωρίς νικητές, είναι ο Νετανιάχου ο μεγαλύτερος χαμένος;
- Τα χρέη της Φενέρμπαχτσε – Η «τρύπα» ξεπερνάει τα 588 εκατομμύρια
- ΚΚΕ: Οι δηλώσεις Μητσοτάκη για τον Λίβανο είναι ακόμη ένα μνημείο κυνισμού
- Social Media: Πώς θα εφαρμοστεί η απαγόρευση χρήσης σε παιδιά – Υψηλά τα πρόστιμα για τις πλατφόρμες
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας, να μην στέκεται ως πιστός σύμμαχος του Νετανιάχου
