
Παρακράτηση φόρου 10% στην καταβολή μερίσματος μετοχών
Παρακράτηση φόρου 10% θα διενεργείται και στην περίπτωση καταβολής μερισμάτων με τη μορφή μετοχών αντί για μετρητά, όπως προβλέπεται σε εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών με την οποία δίνονται διευκρινίσεις προς τις Εφορίες για το θέμα.
27
Παρακράτηση φόρου 10% θα διενεργείται και στην περίπτωση καταβολής μερισμάτων με τη μορφή μετοχών αντί για μετρητά.
Αυτό προβλέπεται σε εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών με την οποία δίνονται διευκρινίσεις προς τις Εφορίες για το θέμα.
Σημειώνεται ότι, με βάση τη νομοθεσία οι τράπεζες που θα πάρουν κρατική ενίσχυση από το πακέτο των 28 δισ. ευρώ θα μπορούν φέτος να δώσουν μέρισμα τους μετόχους τους μόνο με την καταβολή μετοχών και όχι σε μετρητά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νίκος Ανδρουλάκης Έκτακτη συνέντευξη Τύπου στη σκιά του «ενταφιασμού» της υπόθεσης υποκλοπών
- Βάρρας για απάτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν «κόλλησε» η τεχνική λύση, βρήκαν τις εικονικές κληρονομιές
- Με χειμωνιάτικο καιρό η Πρωτομαγιά- «Επιβεβαιώνεται η ψυχρή εισβολή» λέει ο Θοδωρής Κολυδάς
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Βασίλης Κικίλιας: Συνάντηση με τον Ισπανό υπουργό Μεταφορών, Όσκαρ Πουέντε
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες

