Πρώτο ραντεβού Σπηλιωτόπουλου-ΠΟΣΔΕΠ για θέματα Παιδείας την Τρίτη
Την πρώτη τους συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας, Αρη Σπηλιωτόπουλο θα έχουν την ερχόμενη Τρίτη τα μέλη της νέας ηγεσίας της Ομοσπονδίας των καθηγητών ΑΕΙ (ΠΟΣΔΕΠ). Η νέα διοίκηση της ΠΟΣΔΕΠ έχει ανακοινώσει ότι επιστρέφει στον διάλογο για την Παιδεία.
103
Την πρώτη τους συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας, Αρη Σπηλιωτόπουλο θα έχουν την ερχόμενη Τρίτη τα μέλη της νέας ηγεσίας της Ομοσπονδίας των καθηγητών ΑΕΙ (ΠΟΣΔΕΠ). Η νέα διοίκηση της ΠΟΣΔΕΠ έχει ανακοινώσει ότι επιστρέφει στον διάλογο για την Παιδεία.
Όπως αναφέρει «Το Βήμα»,η νέα διοίκηση της ΠΟΣΔΕΠ έχει ανακοινώσει ότι επιστρέφει στον διάλογο για την Παιδεία με τα αρμόδια όργανα του Συμβουλίου Εθνικής Παιδείας (ΕΣΥΠ) στα οποία και αναμένεται σύντομα να καταθέσει προτάσεις.
Συνεχίζεται πάντως σήμερα για δεύτερη ημέρα ο διάλογος για τις αλλαγές στα γυμνάσια και τα λύκεια ενώπιον του Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, στο οποίο προεδρεύει ο καθηγητής Γ.Μπαμπινιώτης.
Την ερχόμενη Δευτέρα ο κ.Μπαμπινιώτης θα συναντηθεί με το προεδρείο της Ομοσπονδίας καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πότε επιτρέπεται και πότε όχι η προσπέραση από δεξιά
- Κύπρος: Ο Ντόναλντ Τραμπ προσκάλεσε τον Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ
- Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στη Λάρνακα – Άφαντοι οι δράστες
- Συρία: Ο Μακρόν και ο πρόεδρος του ιρακινού Κουρδιστάν ζητούν άμεση αποκλιμάκωση και μόνιμη κατάπαυση πυρός
- «Έχω παραιτηθεί», απαντά ο Ανεστίδης για τη «διαγραφή» από τη ΝΔ – Καταδικάζει τη μετάδοση των υβριστικών δηλώσεων η ΠΟΕΣΥ
