Στην στήριξη της ΑΔΕΔΥ για «αλλαγή του κράτους» προσβλέπει το ΠΑΣΟΚ
Το ΠΑΣΟΚ προβλέπει στην στήριξη της ΑΔΕΔΥ και γενικότερα των δημοσίων υπαλλήλων, δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Γ.Παπακωνσταντίνου, αναφερόμενος στη συνάντηση Γ.Παπανδρέου με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ. Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ συναντά την ΓΣΕΕ την Τετάρτη.
103
Στην στήριξη της ΑΔΕΔΥ και γενικότερα των δημοσίων υπαλλήλων προσβλέπει το ΠΑΣΟΚ, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του κινήματος, Γ.Παπακωνσταντίνου, αναφερόμενος στη συνάντηση του Γ.Παπανδρέου με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ.
«Σε συνθήκες κρίσης δεν πρέπει οι εργαζόμενοι να πληρώσουν τον λογαριασμό», υπογράμμισε ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Πρόσθεσε ακόμη ότι το ΠΑΣΟΚ «προσβλέπει στην στήριξη από την ΑΔΕΔΥ και τους δημοσίους υπαλλήλους ευρύτερα στη μεγάλη προσπάθεια που θέλει να κάνει ως κυβέρνηση για την αλλαγή στο κράτος».
«Δίνουμε έμφαση, όπως και η ΑΔΕΔΥ, σε ζητήματα διαφάνειας, αξιοκρατίας, κοινωνικής λογοδοσίας και λειτουργίας του δημοσίου τομέα, ζητήματα τα οποία η κυβέρνηση με την πολιτική της τα έχει επαναφέρει», τόνισε ο εκπρόσωπος του κόμματος.
Εν τω μεταξύ, στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης η πολιτικής εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Ε.Χριστοφιλοπούλου και ο εισηγητής του αρμόδιου ΚΤΕ, Χ.Χάιδος θα συναντηθούν με το προεδρείο της ΓΣΕΕ.
Επί τάπητος θα μπουν τα εργασιακά, οικονομικά και ασφαλιστικά προβλήματα των εργαζομένων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη
- Πολιτικός Διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας χωρίς εκπλήξεις με το βλέμμα στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο εμβολιασμός
- Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2026
- Δηλώσεις Καρυστιανού: Κι όμως, όσα είπε για τις αμβλώσεις δεν ήταν η αρχή – η εμμονή με τη θρησκεία και ο Αρχάγγελος στο πλευρό της



