Σε πανελλαδική απεργία την Τετάρτη και την Πέμπτη οι νοσοκομειακοί γιατροί
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι νοσοκομειακοί γιατροί, με νέα 48ωρη απεργία που πραγματοποιούν την Τετάρτη και την Πέμπτη μαζί με τους γιατρούς του ΕΚΑΒ. Προβλήματα και στις εφημερίες. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Βουλή την Πέμπτη.
103
Νέα 48ωρη απεργία πραγματοποιούν την Τετάρτη και την Πέμπτη οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι γιατροί του ΕΚΑΒ.
Παράλληλα, την Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθούν οι εφημερίες στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, στο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης και στα νοσοκομεία Πάτρας, Ιωαννίνων και Ηρακλείου Κρήτης.
Προβλήματα με τις εφημερίες αντιμετωπίζουν τα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας, καθώς οι γιατροί έχουν αποφασίσει να τηρούν μόνο το πρόγραμμα των νόμιμων εφημεριών.
Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη στις 12:30 το μεσημέρι οι γιατροί έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή.
Οι γιατροί ζητούν να κατατεθεί και να ψηφιστεί από τη Βουλή η Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας τους όπως ακριβώς την υπέγραψαν τον περασμένο Δεκέμβριο, χωρίς καμία αλλαγή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός «8% – 14%»
- Συρία: Ο Αλ Σάρα αναγνωρίζει τους Κούρδους ως ισότιμους πολίτες – Bομβάρδισε θέσεις του SDF στο Χαλέπι
