Συνεχίζεται η καθοδική πορεία στις αγορές της Ευρώπης
Με πτώση άνοιξε η εβδομάδα στα χρηματιστήρια της Ευρώπης, καθώς η γενικότερη εικόνα της οικονομίας παραμένει απογοητευτική. Πτώση 1,31% στο Λονδίνο για τον FTSE100, κλειστή λόγω αργίας η χρηματιστηριακή αγορά της Νέας Υόρκης.
95
Με πτώση άνοιξε η εβδομάδα στα χρηματιστήρια της Ευρώπης, καθώς η γενικότερη εικόνα της οικονομίας παραμένει απογοητευτική.
Πτώση 1,31% στο Λονδίνο για τον FTSE100, ο οποίος διαμορφώθηκε στις 4.134,75μονάδες, ενώ ο DAX30 στη Φρανκφούρτη είχε πτώση1,06%στις4.366,64μονάδες.
Στις 2.962,22μονάδες έκλεισε ο CAC40 στο Παρίσι μετά από πτώση 1,19%. Στη Ζυρίχη, ο SMI έκλεισε στις5.077,62μειωμένος κατά0,98%.
Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης έμεινε κλειστό λόγω της αργίας για την Ημέρα των Προέδρων.
Το αργό πετρέλαιο παράδοσης Μαρτίου βρίσκονταν αργά το απόγευμα στα 37,62 δολάρια το βαρέλι ενώ το μπρεντ βρισκόταν στα 45,01 δολάρια μετά από μικρή αύξηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός «8% – 14%»
- Συρία: Ο Αλ Σάρα αναγνωρίζει τους Κούρδους ως ισότιμους πολίτες – Bομβάρδισε θέσεις του SDF στο Χαλέπι
- Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]