Καθηλωμένα τα αεροπλάνα την Τετάρτη λόγω απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας
Καμία πτήση εσωτερικού και εξωτερικού δεν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου λόγω απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ζητώντας να κηρυχθεί η απεργία.
38
Καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου λόγω της 24ωρης απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, οι οποίοι διεκδικούν την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.
Από την πλευρά της, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ζητώντας να κηρυχθεί η απεργία παράνομη και καταχρηστική. H απόφαση αναμένεται αργότερα την Τρίτη.
Ήδη, οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν την Τετάρτη, έχουν στην πλειοψηφία τους ενημερωθεί για το γεγονός από τις αεροπορικές εταιρίες.
Οι τελευταίες προγραμματίζουν τις πτήσεις της Πέμπτης έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, με τη δρομολόγηση μεγαλύτερων αεροσκαφών και πύκνωση των πτήσεων.
Πάντως, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, την Τετάρτη θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας για τυχόν έκτακτες ανάγκες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του κοινοτάρχη
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό
- Ποια λάδια μπορούμε να προσθέσουμε στο μπολ του σκύλου μας – Πότε είναι ωφέλιμα και πότε όχι
- Ακρίβεια: Το 80% των πολιτών έχει αλλάξει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της
