Ακυρώθηκε η 11η Ειδική του Ράλι Ντακάρ
Ακυρώθηκε η 11η Ειδική του Ράλι Ντακάρ
Οι οργανωτές του 31ου Ράλι Ντακάρ αποφάσισαν να ακυρώσουν την 11η Ειδική Διαδρομή της Τετάρτης 14 Ιανουαρίου 2009 λόγω κακοκαιρίας. Το μετεωρολογικό δελτίο αναφέρει ότι όλη την ημέρα θα υπάρχει ομίχλη, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πετάξουν τα ελικόπτερα ασφαλείας και άμεσης επέμβασης.
Επίσης, οι οργανωτές ανέφεραν ότι δεν είναι εφικτό να αλλάξει το χρονοδιάγραμμα της ημέρας, διότι δεν θα υπάρχει αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθεί σήμερα το πέρασμα από τις Ανδεις και από τα σύνορα της Χιλής με την Αργεντινή.
Οι αγωνιζόμενοι ξεκίνησαν στις 8:00 το πρωί (τοπική ώρα) να καλύπτουν την απλή διαδρομή προς την πόλη Φιαμπάλα της Αργεντινής, όπου θα στηθεί το bivouac για τη σημερινή διανυκτέρευση.
- Σώμα και μυαλό: Πέντε ασκήσεις ορισμός της ευεξίας
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο και τοπικές βροχές
- Συντάξεις: Αυξήσεις τριών ταχυτήτων λόγω προσωπικής διαφοράς
- Πάνω από 5 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι
- Βία στους δρόμους: Όταν η οργή κυριαρχεί πίσω από το τιμόνι
- Τέιλορ Σουίφτ: Πού μπορεί να ξόδεψε τα έσοδα της ιστορικής περιοδείας της Eras; – Τι αποκαλύπτει η ίδια
