ΚΟΡΡΕΣ Aύξηση της συμμετοχής στην εταιρεία Προϊόντα Κρόκου Κοζάνης.
Η εταιρεία ΚΟΡΡΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Α.Ε., ανακοινώνει την περαιτέρω αύξηση της συμμετοχής της στην εταιρεία Προϊόντα Κρόκου Κοζάνης Α.Ε.Β.Ε, σε 45% από 42,8%, κατόπιν αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με παραίτηση από το δικαίωμα προτίμησης του ‘Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης’, έναντι 147.092 ευρώ.
Η εταιρεία Προϊόντα Κρόκου Κοζάνης έχει την αντιπροσώπευση και εμπορική προώθηση του κρόκου ή της ελληνικής ζαφοράς (saffron) Κοζάνης χύμα ή συσκευασμένου παγκοσμίως με εξαίρεση την Ελλάδα, καθώς και την παραγωγή και προώθηση προϊόντων και ροφημάτων με χρήση ή ανάμειξη του φυτού. Στόχος της εταιρείας είναι η ανάδειξη των μοναδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων του ελληνικού saffron όπου ανήκει στην καλύτερη ποιότητα saffron στον κόσμο και η αξιοποίηση των ευεργετικών ιδιοτήτων του για τη δημιουργία νέων προϊόντων.
Έτσι λοιπόν η περαιτέρω ενίσχυση του μεριδίου της ΚΟΡΡΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Α.Ε. στην εταιρεία, αποδεικνύει την σημασία που δίνει η εταιρεία στην ανάδειξη των ιδιοτήτων των βοτάνων της ελληνικής χλωρίδας τα οποία αποτελούν και τα βασικά συστατικά των προϊόντων της ενώ παράλληλα αποτελεί μια κίνηση ενδυνάμωσης της συνεργασίας της εταιρείας με τον συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών και στήριξης των τοπικών καλλιεργητών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Η αποδοχή της πολιτικής Τραμπ στο μεταναστευτικό υποχωρεί σε ιστορικό χαμηλό
- Πεζέσκιαν: Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη καθοδηγούνται από την απληστία για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο του Ιράν
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως οι ΗΠΑ προχωρούν σε στοχευμένους δασμούς στη Νότια Κορέα
- Αυτοκίνητο: Η Γερμανία επαναφέρει την επιδότηση 3 δισ. ευρώ για τα ηλεκτρικά οχήματα
- ΕΕ: Δεύτερο κύμα χρηματοδότησης SAFE για οκτώ κράτη -μέλη με 74 δισ. ευρώ
- «Ολυμπιακός Πειραιώς: Ο Θρύλος που διεκδικεί την ευρωπαϊκή του δόξα κόντρα στον Άγιαξ»


