Για καθοδήγηση των κουκουλοφόρων κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θόδωρος Πάγκαλος
Νέα «φωτιά» στις σχέσεις ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ ανάβει ο Θόδωρος Πάγκαλος, κατηγορώντας από τις σελίδες της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας την πολιτική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για καθοδήγηση των κουκουλοφόρων. Ο Θ.Πάγκαλος μιλά για φαινόμενο πολιτικής αλητείας που καθοδηγείται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Νέα «πυρά» από την Αλ.Παπαρήγα...
51
Νέα «φωτιά» στις σχέσεις ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ ανάβει ο Θόδωρος Πάγκαλος, κατηγορώντας από τις σελίδες της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας την πολιτική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για καθοδήγηση των κουκουλοφόρων.
Μιλά για ένα φαινόμενο πολιτικής αλητείας που καθοδηγείται από την πολιτική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Θόδωρος Πάγκαλος αναφέρει ότι τις πρώτες ημέρες το κίνημα της νεολαίας ήταν αυθόρμητο και απόλυτα δικαιολογημένο, όμως παρεισέφρυσαν κακοποιά και ταραχοποιά στοιχεία.
«Σήμερα όμως έχουμε να κάνουμε με 50 άτομα στο ένα σημείο, 100 στο άλλο, δηλαδή μιλάμε για ένα φαινόμενο πολιτικής αλητείας. Ε, αυτό το φαινόμενο πολιτικής αλητείας το καθοδηγεί η πολιτική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ» δηλώνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Αναμένουμε από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις γιατί αλλιώς τα πράγματα γίνονται πολύ θλιβερά, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Νωρίτερα, το Σάββατο, ο Αλέξης Τσίπρας είχε υπογραμμίσει ότι ο ΣΥΝ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν «καθαρές απόψεις σαν γάργαρο νερό για τη βία και τους κουκουλοφόρους και δεν ζητά πιστοποιητικά κοινωνικής νομιμοφροσύνης».
Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε επίσης για «τεράστια κοινωνική έκρηξη, όπου πρωτοστατούν η νεολαία και οι μαθητές».
«Είναι δυνατόν να αναγνωρίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε εχθρό του λαού, επειδή μιλά για κοινωνική εξέγερση με αιτίες, επειδή ακούει τα αγωνιώδη μηνύματα;» δήλωσε επίσης ο βουλευτής του ΣΥΝ Θ.Δρίτσας κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συρεγγέλα: Αγωγή για προσβολή προσωπικότητας εναντίον της Κωνσταντοπούλου
- Λουτσέσκου: «Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας» – Τα δεδομένα για τον Κωνσταντέλια
- «Σφυροκοπούν» την Κρήτη οι θυελλώδεις άνεμοι: Μεγάλες καταστροφές σε καλλιέργειες και θερμοκήπια
- ΓΣΕΕ: Οδηγίες για την ασφάλεια των εργαζομένων σε συνθήκες έντονων καιρικών φαινομένων
- Ο πλανήτης βρίσκεται σε «υδατική χρεοκοπία», προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Ροζίνιορ: «Αμφίβολος ο Φερνάντες, γυρίζουν Εστεβάο και Γκούστο»
