Η Ford παραμένει στο WRC
Μετά τις αιφνίδιες αποχωρήσεις της Subaru και της Suzuki από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, η Ford όχι μόνο επιβεβαίωσε ότι θα παραμείνει στο σπορ το 2009, αλλά ταυτόχρονα εξήρε και την παγκόσμια προβολή που της προσφέρει το WRC
Η Ford πιστοποίησε για δεύτερη φορά σε διάστημα δύο εβδομάδων ότι θα παραμείνει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι το 2009, παρά τη διεθνή οικονομική κρίση που εξώθησε σε άμεση αποχώρηση από το σπορ τη Subaru και τη Suzuki. Η εταιρεία δήλωσε ότι …το WRC οφελεί τη Ford με πολυποίκιλους τρόπους.
Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, λίγες ώρες μετά την αποχώρηση των δύο ιαπωνικών εργοστασίων, αναφέρει τα ακόλουθα: Η Ford ανακοίνωσε στο πλαίσιο του Ράλι Ουαλίας νωρίτερα αυτό το μήνα ότι θα συμμετέχουμε κανονικά στο WRC το 2009 και προσβλέπουμε στη νέα πρόκληση να κατακτήσουμε τα πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών με το Ford Focus RS WRC.
Η εμπλοκή στο WRC οφελεί τη Ford με πολυποίκιλους τρόπους. Προσφέρει ώθηση στη φήμη των προϊόντων και στις πωλήσεις μας, ειδικά του Focus. Για την Ford έχει μεγάλη αξία να επιδεικνύει τα προϊόντα της με με επιτυχημένο τρόπο, σε παγκόσμια βάση μέσω της τηλεόρασης και του διαδικτύου, συμμετέχοντας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.
Στην Ουαλία, πλην της συμμετοχής της στο WRC 2009, η Ford ανακοίνωσε ότι στα δύο εργοστασιακά μπάκετ θα παραμείνουν οι Φινλανδοί Mikko Hirvonen και Jari-Matti Latvala.
auto.in.gr
- ΗΠΑ: Η οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του Τζο Μπάιντεν τραβά την προσοχή… για λάθος λόγο
- «Η Γιουβέντους πάει να πάρει τον Φρατέζι από την Ίντερ»
- Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Από τα Χριστούγεννα με βροχές στην «ψυχρή» και χιονισμένη Πρωτοχρονιά
- Σουηδία: Μία νεκρή και δύο τραυματίες μετά από επίθεση σε σπίτι στην Μπόντεν – Σκότωσε τον δράστη η Αστυνομία
- Γαλλία: Το 2025, η επιθυμία των Γάλλων να εγκαταλείψουν τη χώρα έφτασε σε υψηλό όλων των εποχών
- Η ανασκόπηση του ΣΕΓΑΣ για το 2025: Πρόσωπο της χρονιάς ο Εμμανουήλ Καραλής – Τα μετάλλια και η προοπτική για το μέλλον
