
Πυρπόληση αυτοκινήτου της ΕΡΤ στο κέντρο της Αθήνας
Ομάδα νεαρών πυρπόλησε το βράδυ της Πέμπτης αυτοκίνητο που ανήκει στην ΕΡΤ λίγο μετά την πορεία συμπαράστασης προς τους κρατουμένους στις φυλακές, στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Ασκληπιού. Οι άγνωστοι πέταξαν το εσωτερικό μία βόμβα μολότοφ με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά.
95
Ομάδα νεαρών πυρπόλησε το βράδυ της Πέμπτης αυτοκίνητο που ανήκει στην ΕΡΤ λίγο μετά την πορεία συμπαράστασης προς τους κρατουμένους στις φυλακές, στο κέντρο της Αθήνας.
Γύρω στις 20:30 και ενώ το αυτοκίνητο κατέβαινε την οδό Σόλωνος, μόνο με τον οδηγό του, ο οποίος πήγαινε να παραλάβει συνεργείο της ΕΡΤ από την οδό Χαριλάου Τρικούπη, το όχημα εγκλωβίστηκε στην κίνηση με την οδό Ασκληπιού.
Οι νεαροί μόλις το είδαν, είπαν στον οδηγό του να βγει αμέσως έξω και πέταξαν στο εσωτερικό μία βόμβα μολότοφ με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά που κατέστρεψε το όχημα.
Κοντά στο σημείο ήταν μια διμοιρία των ΜΑΤ που καταδίωξε τους νεαρούς, οι οποίοι όμως εξαφανίστηκαν προς την πλατεία Εξαρχείων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ενέργεια: Ξανά στο κατώφλι της κρίσης του ’70; – Τα σενάρια τρόμου
- ΗΠΑ: Το μεγαλύτερο μισθολογικό χάσμα από το 2015
- Πώς θα προστατευτείτε από τις τηλεφωνικές απάτες
- Ο πληθωρισμός κυριαρχεί στην παγκόσμια οικονομία
- Το μήνυμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας μετά την Ανάσταση
- Wall Street: Νέος δείκτης που σορτάρει την ιδιωτική πίστη