Η ΕΑ Πατρών για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ντιναμό Βουκουρεστίου
Η ομάδα της ΕΑ Πατρών θα δώσει το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι την Τετάρτη (5/11, 19:00GR), με αντίπαλο την ρουμανική Ντιναμό Βουκουρεστίου, στο πλαίσιο της Β` φάσης του Challenge Cup και ο προπονητής των πατρινών, Γιώργος Χριστόπουλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του για ένα θετικό αποτέλεσμα.
89
Η ομάδα της ΕΑ Πατρών θα δώσει το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι την Τετάρτη (5/11, 19:00GR), με αντίπαλο την ρουμανική Ντιναμό Βουκουρεστίου, στο πλαίσιο της Β φάσης του Challenge Cup και ο προπονητής των πατρινών, Γιώργος Χριστόπουλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του για ένα θετικό αποτέλεσμα.
«Το παιχνίδι με την Ντιναμό Βουκουρεστίου είναι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς φέτος και σίγουρα θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί. Ο αντίπαλος μας είναι μια παραδοσιακή δύναμη του ρουμανικού βόλεϊ και πρέπει να δείξουμε πολύ μεγάλη προσοχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
»Ξέρουμε ότι μας περιμένει δύσκολη αποστολή σε ένα γεμάτο γήπεδο αλλά θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τις δυνατότητες μας και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ρουμανία ώστε να έχουμε πιο εύκολο έργο στη ρεβάνς», ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΕΑΠ.
Το απόγευμα της Τρίτης (4/11), οι πατρινοί θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση, με τον Βραζιλιάνο Μαρσέλο Σάκι να αισθάνεται καλύτερα όσον αφορά τις ενοχλήσεις στη μέση και θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα.
Οι διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Στέφανο Τσεζάρε και ο Βούλγαρος Σβέτοσλαβ Κονσταντίνοβ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Παρασκευή και 13: Όταν το Τέρας του Γούστερ στοίχειωσε τη Βρετανία – «Τρία παλουκωμένα νήπια»
- Ουκρανία: Χωρίς θέρμανση έχει μείνει το 30% των σχολείων του Κιέβου μετά από τα ρωσικά πλήγματα
- Ξεκινά η δημόσια προσφορά για το ομολογιακό της Capital Clean Energy Carriers
- Το Βιετνάμ χτίζει τον μεγαλύτερο ναό του θεάματος
- ΣΥΡΙΖΑ: Άπιαστο όνειρο η στέγη επί των ημερών της κυβέρνησης Μητσοτάκη
- Ένας 23χρονος εθνικιστής έμεινε εγκεφαλικά νεκρός στη Λυών μετά από συμπλοκή με αντιφασίστες

