Πέθανε στα 62 της χρόνια η συγγραφέας Νένη Ευθυμιάδη
«Έφυγε» την Τρίτη, νικημένη από τον καρκίνο, σε ηλικία 62 ετών, η πεζογράφος Νένη Ευθυμιάδη. Από τα δημοφιλέστερα βιβλία της ήταν ο Κήπος με τ΄ αγάλματα, οι Αθόρυβες μέρες, το Χρώμα του μέλλοντος, ο Τρυφερός θάνατος και ο Γιος του Μπίλυ Μπλου.
43
«Έφυγε» την Τρίτη, νικημένη από τον καρκίνο, σε ηλικία 62 ετών, η πεζογράφος Νένη Ευθυμιάδη.
Η Νένη Ευθυμιάδη εμφανίστηκε στα γράμματα το 1973. Έγραψε μυθιστορήματα, διηγήματα, δοκίμια και άρθρα.
Από τα δημοφιλέστερα βιβλία της ήταν ο Κήπος με τ΄ αγάλματα (Νέα Σύνορα), οι Αθόρυβες μέρες, το Χρώμα του μέλλοντος, ο Τρυφερός θάνατος (Εστία) και το πλέον πρόσφατο, δωδέκατο, βιβλίο της ήταν ο Γιος του Μπίλυ Μπλου (Ελληνικά Γράμματα).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παρά τα θετικά σημάδια για συνομιλίες ο Τραμπ ζητά συμφωνία μέχρι την Τετάρτη – «Αλλιώς μπορεί να ρίξουμε βόμβες»
- Γιώργος Μυλωνάκης: Συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- Ποιοι χάνουν, ποιοι κερδίζουν την «μάχη» με την εφορία
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Το «τεστ των 90 ημερών» μπορεί να προβλέψει κάθε πρόβλημα στη σχέση
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Κόμμα Τσίπρα: Τέλος Μαΐου όλα έτοιμα – Κομματικά όργανα, εκπροσώπηση και μανιφέστο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442