Ένταση στο «Ελ.Βενιζέλος» κατά τη διαμαρτυρία των εργαζομένων στην ΟΑ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης οι εργαζόμενοι στην τεχνική βάση της Ολυμπιακής, κλείνοντας για λίγη ώρα το διάδρομο προσγείωσης του «Ελ.Βενιζέλος». Στο στόχαστρό τους, το αεροσκάφος που μετέφερε τον υπουργό Μεταφορών. Η ΟΣΠΑ προκήρυξε 24ωρη απεργία για την Πέμπτη.
30
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης οι εργαζόμενοι στην τεχνική βάση της Ολυμπιακής, κλείνοντας για λίγη ώρα το διάδρομο προσγείωση του «Ελ.Βενιζέλος».
Στο στόχαστρο των εργαζομένων, το αεροσκάφος που μετέφερε τον υπουργό Μεταφορών. Ο κ. Χατζηδάκης επέστρεφε από την Κρήτη με αεροσκάφος της Aegean.
Οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να εμποδίσουν την έξοδο στον υπουργό, ενώ αργότερα έγραψαν συνθήματα με σπρέι σε αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας «Πάνθεον».
Ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε χθες ότι η διαδικασία ιδιωτικοποίησης της ΟΑ προχωρά βάσει του προγράμματος που είχε ανακοινωθεί, χαρακτηρίζοντας άρρωστη την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην εταιρεία.
Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη έρχεται στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για τους εργαζόμενους, ενώ την Παρασκευή λήγει η προθεσμία υποβολής των μη δεσμευτικών προσφορών.
Μέχρι στιγμής η μόνη εταιρεία που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι η Qatar Airways.
Την Πέμπτη η ΟΣΠΑ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία, διαμαρτυρόμενη για τις ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Μεταφορών για την Ολυμπιακή.
Από τη διοίκηση των Ολυμπιακών Αερογραμμών ανακοινώθηκε ότι λόγω της απεργίας ακυρώνονται 48 πτήσεις και θα πραγματοποιηθούν 46.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ΟΑ στα τηλέφωνα 210 9666666 και 801 11 44444.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Live η ομιλία Ανδρουλάκη στη Βουλή για το αγροτικό
- Οι νέοι κανόνες της IFAB αλλάζουν το ποδόσφαιρο
- Σύνοδος στο Νταβός: Ο Τραμπ προσγειώθηκε στη Ζυρίχη – Διπλωματικός πυρετός ενόψει της ομιλίας του
- Τι αλλάζει στη χρηματοδότηση του γαλλικού κινηματογράφου και γιατί έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις
- Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την 18η αγωνιστική της Super League: Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη, Ευαγγέλου στην Τρίπολη
- Mercosur: «Στον πάγο» η συμφωνία – Παραπέμπεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

