
Ένας νεκρός από πυρά αστυνομικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης στο δρόμο από το Βόλο προς την Αθήνα. Δύο άλλοι άνδρες που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο κατάφεραν να διαφύγουν.
91
Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης στο δρόμο από το Βόλο προς την Αθήνα. Δύο άλλοι άνδρες που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο κατάφεραν να διαφύγουν.
Αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο που μετέφερε τρεις αλλοδαπούς, στο ύψος του Αλμυρού. Το όχημα προσπάθησε να διαφύγει και ξεκίνησε μια αστυνομική καταδίωξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΝΕΤ, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, οι αστυνομικοί αντίκρισαν μία λάμψη που θεώρησαν ότι ήταν πυρά. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν κατά του οχήματος, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας από τους αλλοδαπούς, ενώ οι δύο άλλοι διέφυγαν.
Στο αυτοκίνητο των αλλοδαπών βρέθηκαν 20 κιλά ινδικής κάνναβης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Περού: Η υποψήφια της δεξιάς Φουχιμόρι προηγείται στις προεδρικές εκλογές
- Ουγγαρία: Το Tisza εξασφαλίζει υπερπλειοψηφία δύο τρίτων στο κοινοβούλιο
- Ουκρανία: Ελαβε τέλος και επισήμως η πασχαλινή κατάπαυση του πυρός με τη Ρωσία
- Πετρέλαιο: Η τιμή του βαρελιού ξεπέρασε πάλι τα 100 δολάρια έπειτα από τις ανακοινώσεις του Τραμπ
- Ο Λίβανος εργάζεται για να επιτύχει «την ισραηλινή αποχώρηση από το έδαφός του»
- Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Γελοίες και διασκεδαστικές» οι απειλές για ναυτικό αποκλεισμό