
Πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας των ανταρτών Ταμίλ στη Σρι Λάνκα
Τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 80 τραυματίστηκαν από επίθεση αυτοκτονίας στη βόρεια Σρι Λάνκα. Η επίθεση αποδίδεται στους «Τίγρεις για την Απελευθέρωση του Εϊλάμ Ταμίλ» και ανάμεσα στα θύματα συγκαταλέγεται στέλεχος της αντιπολίτευσης.
98
Τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 80 τραυματίστηκαν μετά από επίθεση αυτοκτονίας στην Ανουρανταπούρα, στη βόρεια Σρι Λάνκα.
Σύμφωνα με το υπουργείο Αμυνας, η επίθεση αποδίδεται στους «Τίγρεις για την Απελευθέρωση του Εϊλάμ Ταμίλ».
Η έκρηξη σημειώθηκε στα γραφεία του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης, του Εθνικού Ενωτικού Κόμματος, και ανάμεσα στους νεκρούς συγκαταλέγεται ο επικεφαλής του Κόμματος στην περιοχή, Τζανάκα Παρέρα.
Όπως αναφέρει το BBC, το Εθνικό Ενωτικό Κόμμα κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδράνεια τονίζοντας ότι αγνόησε τις επανειλημμένες εκκλήσεις του Τζανάκα Παρέρα για ασφάλεια.
«Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει την ευθύνη» δήλωσε εκπρόσωπος του Κόμματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- Ο Κιρ Στάρμερ δεν θέλει τον Κάνιε Γουέστ στο Λονδίνο
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- ΟΠΕΚΕΠΕ 2: Παραιτούνται από την βουλευτική ασυλία τους Τσιάρας και Κεφαλογιάννης
- Η Χαμάς απορρίπτει τις εκκλήσεις για αφοπλισμό της αν δεν τηρήσει το Ισραήλ τις δεσμεύσεις του

