
Συναγερμός σήμανε σε Αθήνα και Λευκωσία από απειλή για βόμβα σε ισραηλινό αεροσκάφος
Συναγερμό σε τουλάχιστον τέσσερις χώρες, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και η Κύπρος, προκάλεσε προειδοποίηση για ύπαρξη βόμβας σε αεροσκάφος Boeing 767 της ισραηλινής εταιρείας El Al, το οποίο εκτελούσε τη διαδρομή Παρίσι - Τελ Αβίβ.
91
Συναγερμό σε τουλάχιστον τέσσερις χώρες, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και η Κύπρος, προκάλεσε προειδοποίηση για ύπαρξη βόμβας σε αεροσκάφος Boeing 767 της ισραηλινής εταιρείας El Al, το οποίο εκτελούσε τη διαδρομή Παρίσι – Τελ Αβίβ.
Το αεροσκάφος συνοδεύτηκε αρχικά γαλλικά πολεμικά αεροσκάφη έως τον ελληνικό εναέριο χώρο, όπου τη συνοδεία ανέλαβαν δύο ελληνικά F-16 μέσα στο FIR Αθηνών και Λευκωσίας.
Από εκεί, το Boeing 767 συνοδεύτηκε από ισραηλινά μαχητικά μέχρι το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ, όπου προσγειώθηκε με ασφάλεια και αμέσως εκκενώθηκε για να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες.
Από το έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε βόμβα στο αεροσκάφος. «Τίποτα δεν βρέθηκε» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μίκι Ρόζενφελντ.
Η ανησυχία για τα εκρηκτικά στο αεροσκάφος φαίνεται να προκλήθηκε από απειλητικό e-mail που ελήφθη πριν από την απογείωση του αεροσκάφους.
Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ενδεχόμενη τοποθέτηση βόμβας από την Αλ Κάιντα.Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς αντιλαμβάνεται η γάτα τον χρόνο;
- Over Half of Greek Pensioners Receive Under €1,000
- Η Meta σε νέα δίκη για «εθισμό» των ανήλικων χρηστών
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οικειοθελής εισαγωγή σε κέντρο θεραπείας
- Οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι τρόλαρε πίνοντας από μπουκάλι… Άρσεναλ! (vid, pics)
- Τραγωδία στους Παξούς: Νεκρός 15χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο
