
Στη σκηνή η Ελένη Καραΐνδρου για την παρουσίαση της μουσικής της «Σκόνης του Χρόνου»
Τη μουσική για την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου Η σκόνη του χρόνου θα παρουσιάσει την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου η Ελένη Καραΐνδρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Υμηττού που διοργανώνεται στο Θέατρο Βράχων.
91
Τη μουσική για την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου Η σκόνη του χρόνου θα παρουσιάσει την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου η Ελένη Καραΐνδρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Υμηττού που διοργανώνεται στο Θέατρο Βράχων.
Η μόνιμη -πλέον- συνεργάτιδα του σκηνοθέτη θα παρουσιάσει κομμάτια που έγραψε για την ταινία, ενώ θα παρουσιάσει αποσπάσματα και από άλλα έργα της, ανάμεσά τους εκείνα που έγραψε για την τηλεοπτική σειρά «10».
Παίζει η Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, μουσική διεύθυνση Αλέξανδρος Μυράτ, Χορωδία της ΕΡΤ, διεύθυνση Αντώνης Κοντογεωργίου, τραγούδι Μαρία Φαραντούρη και η Ελένη Καραΐνδρου στο πιάνο.
Συμμετέχουν 12 Ελληνες σολίστ, σύνολο λαϊκών οργάνων και κουαρτέτο Jazz.
Το εισιτήριο κοστίζει 40 ευρώ, ειδική τιμή προπώλησης 30 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Πούτιν λέει πως πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία φθάνει στο τέλος της
- Περιβαλλοντική καταστροφή και «μαύρη βροχή» στη Ρωσία μετά από τριπλό χτύπημα σε διυλιστήριο
- Στη Συρία η επόμενη σύγκρουση μπορεί να αφορά τις πινακίδες στα δημόσια κτίρια των κουρδικών περιοχών
- Τεχεράνη και Ουάσινγκτον βρίσκονται μακριά από το τέλος της σύγκρουσης, αλλά στο Ορμούζ τα νέα είναι καλύτερα
- Τουλάχιστον 70 νεκροί στο κεντρικό Μάλι σε επιθέσεις τρομοκρατών που σχετίζονται με την Αλ Κάιντα
- Η 61η Μπιενάλε της Βενετίας άνοιξε τις πύλες της με Banksy και διαδηλώσεις



