
Δεκατρείς συλλήψεις για τα επεισόδια του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη
Στη σύλληψη 13 ατόμων, τα οποία κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στα επεισόδια του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας μετά τα εγκαίνια της 73ης ΔΕΘ, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.
38
Στη σύλληψη 13 ατόμων, τα οποία κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στα επεισόδια του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας μετά τα εγκαίνια της 73ης ΔΕΘ, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.
Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομική διεύθυνση, οι πορείες διαμαρτυρίας ήταν ειρηνικές, όμως λίγο μετά τις 7 το απόγευμα ομάδα 200 ατόμων αποσπάστηκε από τον κύριο όγκο διαδήλωσης και περνώντας από τις οδούς Εγνατίας και Αγίας Σοφίας άρχισε να πετά αντικείμενα, όπως πέτρες, σίδερα και γυάλινα μπουκάλια.
Τα συγκεκριμένα άτομα κατηγορούνται ότι προκάλεσαν φθορές σε γραφεία τράπεζας και σε εμπορικά καταστήματα, καθώς και ότι έγραψαν συνθήματα σε τοίχους και σε εικονίσματα στο παρεκκλήσι του Αγίου Αθανασίου. Επίσης, διάφορα άτομα, που δρούσαν μεμονωμένα, προκάλεσαν φθορές σε τέσσερα εμπορικά καταστήματα κι ένα τραπεζικό υποκατάστημα.
Μετά τα επεισόδια έγιναν δεκάδες προσαγωγές ατόμων. Τελικά, συνελήφθησαν 13 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Pierrakakis Heads to Washington for IMF and G7 Talks
- Amber Alert για την αρπαγή 6χρονου από τη Βουλιαγμένη
- Το επετειακό σήμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα 100 χρόνια του συλλόγου (vid)
- Επιζώσα του Έπσταϊν προς Μελάνια Τραμπ: «Ίσως ήρθε η ώρα να καταθέσετε κι εσύ και ο σύζυγός σου»
- Νέα Αριστερά: Η πτώση του Όρμπαν δεν αρκεί – Δεν συνιστά προοδευτική στροφή η νίκη Μάγιαρ
- Φον ντερ Λάιεν: Η Κομισιόν θα προτείνει προσωρινά μέτρα για την αύξηση των τιμών ενέργειας στις 22 Απριλίου
