Πρεμιέρα για το νέο Suzuki Alto στο Παρίσι
Μικρό, προσιτό και φιλικό προς το περιβάλλον, το νέο Suzuki Alto ισχυροποιεί την εκπροσώπηση της ιαπωνικής φίρμας στην δημοφιλή κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης.
Βασισμένο στο πρωτότυπο A-Star, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2008 στην έκθεση αυτοκινήτου στο Νέο Δελχί, το Alto αναμένεται να αποτελέσει την νέα πρόταση της Suzuki στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης.
Το ιαπωνικό μοντέλο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά τον Οκτώβριο, στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι, συνδυάζοντας τις περιορισμένες εξωτερικές του διαστάσεις, με τον ελκυστικό σχεδιασμό του αμαξώματος και τους οικονομικούς κινητήρες βενζίνης με τους οποίους θα εξοπλίζεται.
Πληροφορίες θέλουν το μικρό Suzuki να φορά ένα αλουμινένιο μοτέρ 1.000 κ.εκ., που θα πληρεί τις προδιαγραφές εκπομπής ρύπων Euro5 και θα συνοδεύεται από μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.
- Ανδρουλάκης: Τεράστιες ευθύνες της ΝΔ για τη Mercosur, το ΠΑΣΟΚ δεν θα τη στηρίξει – Πυρά για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πότε θα γίνει η τελευταία επιστροφή ενοικίου – Ποιους αφορά
- Σέρρες: Εισαγγελική έρευνα μετά τις αναφορές του «Χαμόγελου του Παιδιού» για το οικογενειακό περιβάλλον του 16χρονου
- Κρήτη: Κλειστός λόγω έργων ένας διάδρομος στο αεροδρόμιο Ηρακλείου – Πώς θα εξυπηρετούνται οι πτήσεις
- Πάνε για το «μπαμ» με Γουίλιαμσον οι Μπουλς (pics, vids)
- Χρηματοδότηση δέκα εκατομμυρίων ευρώ για το λιμάνι της Στυλίδας
