Τον Οκτώβριο στην Ελλάδα η Mercedes-Benz GLK από 50.700 ευρώ
Η διεύρυνση της γκάμας της Mercedes-Benz συνεχίζεται με την GLK η οποία από το 2009 θα διαθέτει και έκδοση diesel BlueEfficiency έναντι 49.900 ευρώ.
Με τρεις διαφορετικές εκδόσεις κυβισμού και ισχύος και τιμή από 50.700 ευρώ θα διατίθεται, από τον Οκτώβριο του 2008, στην ελληνική αγορά η GLK.
Το νέο SUV της γερμανικής φίρμας θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς δρόμους με δύο κινητήρες βενζίνης, απόδοσης 231 ίππων και ροπής 300Nm στην έκδοση GLK 280 4MATIC και 272 ίππωνκαι ροπής 350 Nmστην έκδοση GLK 350 4MATIC και με ένα μοτέρ diesel ισχύος 224 ίππων και ροπής 540 Nm στην έκδοση GLK 320 CDI 4MATIC.
Η τιμή πώλησης της GLK 280 4MATIC διαμορφώνεται στα 50.700 ευρώ, της GLK 350 4MATIC στα 57.600 ευρώ και της GLK 320 CDI 4MATIC στα 58.100 ευρώ.
Το δεύτερο τρίμηνο του 2009 θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά και η GLK 220 CDI 4MATIC BlueEffienciency με diesel κινητήρα 2.143 κ.εκ., ισχύος 170 ίππων και ροπής 400 Nm, έναντι 49.900 ευρώ.
Παράλληλα με το λανσάρισμα του μοντέλου θα διατίθεται και η, περιορισμένης παραγωγής, έκδοση Edition 1, η οποία συνδυάζεται αποκλειστικά με τις τρεις πρώτες εκδόσεις που φέρουν εξακύλινδρους κινητήρες.
Η Edition 1 περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προηγμένο σύστημα τηλεματικής Command APS, Easy Pack για το εύκολο κλείσιμο της πέμπτης πόρτας με το πάτημα ενός κουμπιού, ζάντες 20 ιντσών με μικτά ελαστικά, σπορ πακέτο εξωτερικής και εσωτερικής σχεδίασης με επένδυση αλουμινίου στον θάλαμο επιβατών, σκουρόχρωμα κρύσταλλα και πίσω παρμπρίζ, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα καιεσωτερική επένδυση οροφής σε μαύρο χρώμα.
auto.in.gr
- Σακελλαρίδης για υποκλοπές: Η υπόθεση τώρα αρχίζει, μέχρι την τελική απόδοση δικαιοσύνης
- Κούβα: Αμερικανοί πολίτες επέβαιναν στο ταχύπλοο εναντίον του οποίου άνοιξε πυρ η κουβανική ακτοφυλακή
- Νέα επιστολή της Τουρκίας στα ΗΕ κατά της Ελλάδας – Υπεραμύνεται Γαλάζιας Πατρίδας και τουρκολιβυκού μνημονίου
- To υπερόπλο του Ιράν που έκλεψαν οι ΗΠΑ και είναι έτοιμοι να το χρησιμοποιήσουν εναντίον του
- «Η Ελλάδα καλύτερα να το βουλώνει»: Ο Λάκης Γαβαλάς θεωρεί ότι ο Akylas «είναι πάρα πολύ μπροστά»
- Παναθηναϊκός: Με Μίντιλαντ ή Μπέτις στους «16» του Europa League – Πότε θα γίνουν τα παιχνίδια
