
Διακοπή των έργων στα Σεπόλια ζητά από τον ΟΣΕ ο δήμος Αθηναίων
Επιστολή προς τον ΟΣΕ με αίτημα τη διακοπή των έργων στα Σεπόλια αποστέλλει ο δήμος Αθηναίων, έπειτα από την κοπή 71 δένδρων από συνεργείο του Οργανισμού στην οδό Κωνσταντινουπόλεως. Ο Δήμος προειδοποιεί ακόμη με προσφυγή στο ΣτΕ, εάν δεν πάρει απάντηση.
28
Επιστολή προς τον ΟΣΕ με αίτημα τη διακοπή των έργων στα Σεπόλια αποστέλλει ο δήμος Αθηναίων, έπειτα από την κοπή 71 δένδρων από συνεργείο του Οργανισμού στην οδό Κωνσταντινουπόλεως.
Το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, που συνεδρίασε εκτάκτως την Πέμπτη για το θέμα,αποφάσισε επίσης να ζητηθεί η ίδρυση ενός παρατηρητηρίου για την παρακολούθηση των έργων στην Αθήνα, το οποίο και θα ενημερώνει το Δήμο.
Αν εντός δέκα ημερών ο δήμος δεν πάρει απάντηση στην επιστολή του τότε, ενδεχομένως να υπάρξει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κάτι που θα αποφασιστεί εν ευθέτω χρόνω από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Από την πλευρά του, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε ότι δόθηκε εντολή και φυτεύτηκαν 80 μεγάλα δένδρα, ενώ το συνολικό πρόγραμμα του έργου προβλέπει τη φύτευση συνολικά 20.000 δένδρων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»