Αποδέσμευση με Ντάντε… παιχνίδι με Γκρανβορκά
Στην Αθήνα αναμένεται μέσα στην επόμενη βδομάδα ο μάνατζερ του Ντάντε, Ροζέριο, ο οποίος έρχεται με σκοπό να ζητήσει από τους ανθρώπους του τριφυλλιού να αποδεσμεύσουν τον πελάτη του. Ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο 400.000 ευρώ το χρόνο και ο μάνατζέρ του κάνει λόγο για πρόταση ενός εκατομμυρίου από ομάδα της Ρωσίας.
89
Στην Αθήνα αναμένεται μέσα στην επόμενη βδομάδα ο μάνατζερ του Ντάντε, Ροζέριο, ο οποίος έρχεται με σκοπό να ζητήσει από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να αποδεσμεύσουν τον πελάτη του.
Ο Ντάντε έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια με το «τριφύλλι», ωστόσο το τεράστιο ποσό που του έχει προτείνει ομάδα από τη Ρωσία φαντάζει σχεδόν απίθανο κα καλυφθεί.
Ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο 400.000 ευρώ το χρόνο και ο μάνατζέρ του κάνει λόγο για πρόταση ενός εκατομμυρίου από ομάδα της Ρωσίας. Ο Ροτζέριο αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος του Ντάντε, το οποίο τον αναγκάζει να φύγει από την Ελλάδα.
Ο παίκτης είχε υπογράψει το συμβόλαιο του το 2007, όταν πρόεδρος του Παναθηναϊκού ήταν ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, ο οποίος φέτος παρέδωσε τα «κλειδιά» του τμήματος βόλεϊ στον Ερασιτέχνη.
Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της παραίτησής του είχε πει ότι θα καλύψει τα συμβόλαια των ξένων παικτών και αυτό είχε σκοπό να κάνει, ενώ μίλησε και ο ίδιος τηλεφωνικά με τον Ροτζέριο, ζητώντας του να μείνει ο Ντάντε στο «τριφύλλι». Για να φύγει ο Βραζιλιάνος πρέπει να συναινέσει και ο Παναθηναϊκός, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στην βδομάδα.
Στο μεταξύ, ο μάνατζερ του Γκρανβορκά, έχοντας καταλάβει την ανάγκη της ομάδας για απόκτηση πρωτοκλασάτου παίκτη στη θέση του ακραίου, τραβάει το σχοινί ζητώντας πολύ υψηλές αποδοχές για τον πελάτη του.
Ο Γάλλος ακραίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η συμπεριφορά του μάνατζερ του ίσως αναγκάσει την διοίκηση του «τριφυλλιού» να τηρήσει στάση αναμονής, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά. Υπάρχει ωστόσο η πεποίθηση ότι η υπόθεση θα έχει αίσια εξέλιξη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μελόνι: «Δεν μπορούμε να υπογράψουμε αμέσως τη συμμετοχή μας στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα»
- Πριέβιντζα – ΠΑΟΚ 67-87: Διπλό στη Σλοβακία και πρόκριση στα προημιτελικά του Europe Cup
- Ρουμανία – Ελλάδα 9-18: Συνέχισε το απόλυτο των νικών η Εθνική πριν τον ημιτελικό με την Ουγγαρία
- Κινδύνευσαν αεροσκάφη με σύγκρουση κατά τη διάρκεια του black out στο FIR Αθηνών;
- ΑΕΚ – Καρδίτσα 88-73: Πήρε τον «εμφύλιο» με ηγέτη τον Λεκαβίτσιους
- The Number Of The Beast: Το εμβληματικό άλμπουμ των Iron Maiden επιστρέφει στο προσκήνιο – 44 χρόνια από την κυκλοφορία του

