
Να κηρυχθούν ανυπόστατοι οι γάμοι ομοφυλόφιλων στην Τήλο ζητά ο εισαγγελέας
Δύο αγωγές με τις οποίες ζητά να κηρυχθούν ανυπόστατοι και ανύπαρκτοι οι γάμοι ομοφυλοφίλων που έγιναν στο δημαρχείο της Τήλου κατέθεσε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου Γ.Οικονόμου. Οι αγωγές στρέφονται εναντίον των δύο ζευγαριών, αλλά και του δημάρχου Τήλου.
103
Δύο αναγνωριστικές αγωγές με τις οποίες ζητά να κηρυχθούν ανυπόστατοι και ανύπαρκτοι οι γάμοι ομοφυλοφίλων που έγιναν στο δημαρχείο της Τήλου κατέθεσε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, Γεώργιος Οικονόμου.
Οι αγωγές κατατέθηκαν στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρόδου και στρέφονται εναντίον των δύο ζευγαριών, αλλά και του δημάρχου Τήλου, Αναστάσιου Αλιφέρη.
Στις αγωγές ο εισαγγελέας επικαλείται το άρθρο 21 του Συντάγματος και τις διατάξεις του οικογενειακού δικαίου, επισημαίνοντας ότι ως γάμος νοείται η ένωση ενός άνδρα με μια γυναίκα.
Οι δύο αγωγές προσδιορίστηκαν να εκδικαστούν στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρόδου στις 2 Οκτωβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανδρουλάκης: Με το δάκτυλο στη σκανδάλη για τις υποκλοπές και το βλέμμα στις κάλπες
- Ο «Αυτόχειρας» έρχεται στο θέατρο Αλκμήνη
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Πληθαίνουν οι αναφορές για νέες συνομιλίες Ιράν – ΗΠΑ αλλά οι απειλές Τραμπ συνεχίζονται – Το Ισραήλ ισοπεδώνει τον Λίβανο
- Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για την υγεία του Γιώργου Μυλωνάκη
- Μια νέα έρευνα ανακάλυψε ποιοι υπερβάλουν με το αλάτι στο φαγητό



