
Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο υπεύθυνος του λογιστηρίου της Siemens Ελλάς
Συμπληρωματική κατάθεση στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Π.Αθανασίου, που ερευνά την υπόθεση της Siemens, έδωσε ο υπεύθυνος του λογιστηρίου της Siemenς Ελλάς. Ο μάρτυρας έδωσε διευκρινίσεις για παραστατικά που πήρε ο εισαγγελέας από τα γραφεία της εταιρείας στην Ελλάδα.
43
Συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε και έδωσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Παναγιώτη Αθανασίου, που ερευνά την υπόθεση των λεγόμενων «μαύρων ταμείων» της Siemenς ο υπεύθυνος του λογιστηρίου της Siemens Ελλάς.
Ο μάρτυρας που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα αμνηστίας, το οποίο έχει θέσει σε ισχύ η μητρική εταιρεία για υπαλλήλους της, κλήθηκε να δώσει διευκρινίσεις για παραστατικά που πήρε ο εισαγγελέας από τα γραφεία της ελληνικής εταιρείας την περασμένη εβδομάδα.
Η εισαγγελική έρευνα θα ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες οπότε και θα κριθεί η περαιτέρω πορεία της υπόθεσης.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αθανασίου έχει ασχοληθεί με τις υποθέσεις συμβάσεων της Siemens που αφορούν τον ΟΤΕ και τα συστήματα ασφαλείας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το Ιράν εντείνει τον έλεγχο στα Στενά του Ορμούζ
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Κηφισιά-Αστέρας 0-0: Το VAR… φρέναρε τους γηπεδούχους που είχαν και δοκάρι – Βαθμό ελπίδας οι φιλοξενούμενοι
- Κακουργηματική δίωξη για ψευδή δήλωση πατρότητας βρέφους – Χειροπέδες σε 48χρονο δικηγόρο και 20χρονη αλλοδαπή
- LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός
- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)