Προφορική συμφωνία Ολυμπιακού με Κρίστιανσον μέχρις ότου έλθει η… ενίσχυση
Σε καταρχήν συμφωνία κατέληξαν ο Αντερς Κρίστιανσον με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη. Ο Σουηδός προπονητής δεν υπέγραψε το συμβόλαιο του καθώς θέλει να δει πρώτα τις κινήσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού για ενίσχυση της ομάδας.
89
Σε καταρχήν συμφωνία κατέληξαν ο Σουηδός προπονητής, Αντερς Κρίστιανσον με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη.
Οι δύο άντρες βρέθηκαν την Παρασκευήμετά το ματς της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη του Βελγίουκαι συζήτησαν την προοπτική να αναλάβει ο σουηδός την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο Κρίστιανσον ανέλυσε το σχέδιο του για την ομάδα και ζήτησε συγκεκριμένους παίκτες.
Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε προφορική συμφωνία, ωστόσο ο Κρίστιανσον δεν υπέγραψε το συμβόλαιο του καθώς θέλει να δει πρώτα τις κινήσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού για ενίσχυση της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη ανανεώσει το συμβόλαιο του κεντρικού Μάρκες, ενώ «έχασαν» τον διαγώνιο Μπόγιαν Γιορντάνοφ, ο οποίος κατέληξε στην ΕΑ Πατρών.
Έντονη φημολογία επικρατεί για τον Σουηδό διαγώνιο Μάρκους Νίλσον, τον οποίο ο Κρίστιανσον είχε παίκτη και στον Ηρακλή. Ο ίδιος πάντως με δηλώσεις του είπε ότι η μόνη πρόταση – και μάλιστα πολύ υψηλή- που έχει στα χέρια του είναι από ρώσικη ομάδα, ενώ τόνισε ότι ακόμα δεν έχει πρόταση ούτε από Ολυμπιακό, ούτε από Ηρακλή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Καραϊβική: Νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου σκοτώνει τρεις επιβαίνοντες
- Ουκρανία: Δεν έχω πειστεί ότι κάποια μέρα η Ρωσία θα κλείσει συμφωνία, λέει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ
- Συγκλονιστική μαρτυρία πατέρα που το παιδί του έβαλε τέλος στη ζωή του
- Σαλαμίνα: «Τον είδαν να φοράει την ακριβή καδένα της» – Μαρτυρία για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη
- Περού: Το κοινοβούλιο συζητά την αποπομπή του υπηρεσιακού προέδρου για «ανάρμοστη συμπεριφορά»
- Σαλαμίνα: Το στοιχείο «κλειδί» για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη & ο ένστολος μάρτυρας