Ανανέωσε για 2+1 χρόνια η Ρούξι Ντουμιτρέσκου με τον Παναθηναϊκό
Αίσια κατάληξη έλαβε τελικά το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου με τον Παναθηναϊκό, το οποίο είχε προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας. Η αρχηγός του «τριφυλλιού», συμφώνησε στην βελτιωμένη προσφορά του συλλόγου και υπέγραψε για 2+1 χρόνια.
89
Αίσια κατάληξη έλαβε τελικά το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου με τον Παναθηναϊκό, το οποίο είχε προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας.
Η αρχηγός του τριφυλλιού, είχε το πρωί της Δευτέρας (26/5) νέα συνάντηση με τον έφορο της ομάδας, Βασίλη Πιστιόλη, ο οποίος της κατέθεσε τη νέα, σαφώς βελτιωμένη προσφορά του συλλόγου, γεγονός που την άφησε ικανοποιημένη. Ετσι, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για επέκταση της συνεργασίας τους για 2+1 χρόνια.
Πλέον, μετά και την απόκτηση της Τόσκο, ο Παναθηναϊκός έχει πολλές λύσεις επιθετικά, ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα του προπονητή. Ο Τάκης Φλώρος όπως όλα δείχνουν, έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, όμως εκκρεμεί το ραντεβού του με τους ανθρώπους του συλλόγου, όπου θα τους ανακοινώσει και την τελική απόφασή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)
- Τουρκία: Ελεύθερος ο Γάλλος δημοσιογράφος που συνελήφθη σε φιλοκουρδική διαδήλωση