26

Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας θα γίνει γνωστός ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ, στην Α1 εθνική κατηγορία των γυναικών. Ο Παναθηναϊκός επανάκτησε το πλεονέκτημα της έδρας απέναντι στον Ηρακλή Κηφισιάς, τον οποίο νίκησε χθες δύσκολα στο «Ζηρίνειο» με 3-2, και ενώπιον του κοινού του είναι το φαβορί απέναντι στην εντυπωσιακή ομάδα των βορείων προαστίων.

O Ηρακλής, πάντως, μόνο ως αμελητέα ποσότητα δεν μπορεί να εκληφθεί, και αν οι «πράσινες» δεν βελτιώσουν θεαματικά την απόδοσή τους, θα κινδυνεύσουν με αποκλεισμό. Άλλωστε, στον πρώτο αγώνα ο Ηρακλής είχε επικρατήσει στον «τάφο του Ινδού» με 3-1.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00 το απόγευμα και θα μεταδοθεί απευθείας από το Supersport, με διαιτητές τους Βαρθαλίτη, Αποστολόπουλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ