Στα «μεγάλα σαλόνια» Κτησιφών και Ίωνες, στην Α2 ΑΕΚ και Επίκουρος
Την παραμονή τους στην Α1 γυναικών εξασφάλισαν Κτησιφών και Ίωνες εις βάρος της ΑΕΚ και του Επίκουρου, αντίστοιχα. Ο Κτησιφών έκαμψε στην Παιανία την αντίσταση της ΑΕΚ με 3-0, ενώ οι Ίωνες νίκησαν στην Πολίχνη τον Επίκουρο με 3-1.
66
Την παραμονή τους στην Α1 γυναικών εξασφάλισαν Κτησιφών και Ίωνες εις βάρος της ΑΕΚ και του Επίκουρου, αντίστοιχα. Ο Κτησιφών έκαμψε στην Παιανία την αντίσταση της ΑΕΚ με 3-0 (27-25, 25-17, 28-26), σημείωσε την τρίτη νίκη του επί της «Ένωσης» στα πλέι άουτ (συνολικά 3-1) και θα παίξει και την επόμενη περίοδο στα «σαλόνια» της ανώτατης εθνικής κατηγορίας.
Με τη σειρά τους οι Ίωνες, οι οποίοι νίκησαν στην Πολίχνη τον Επίκουρο με 3-1 και επίσης σημείωσαν την τρίτη νίκη τους επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης στα πλέι άουτ.
Τα σετ (πρώτος αναφέρεται ο γηπεδούχος Επίκουρος): 14-25, 25-18, 23-25, 23-25.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βέροια: 7χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ μετά από σοβαρό ατύχημα σε πάρκο
- Ντουράντ και Γιόκιτς καθάρισαν για Χιούστον και Ντένβερ – Τα αποτελέσματα του NBA (vids)
- Βρέθηκε η ανήλικη Θεοδώρα που αγνοούταν για 111 ημέρες
- Ουκρανικές επιθέσεις με 300 drones εναντίον ρωσικού εδάφους
- Νίκολας Μπρέντον: Πέθανε ο ηθοποιός του «Buffy the Vampire Slayer», σε ηλικία 54 χρόνων
- ΗΠΑ: Πιθανή χρήση χερσαίων στρατευμάτων στο Ιράν – «Δεν θα σας το έλεγα αν το έκανα» λέει ο Τραμπ