Την ανάθεση καθηκόντων σε τρεις νέους γενικούς διευθυντές ανακοίνωσε η ΔΕΗ
Την ανάθεση καθηκόντων σε τρεις νέους γενικές διευθύντές στους τομείς Εμπορίας, Δυτικής Μακεδονίας και Επιτελικών Υπηρεσιών ανακοίνωσε την Παρασκευή η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμου.
93
Την ανάθεση καθηκόντων σε τρεις νέους γενικές διευθύντές στους τομείς Εμπορίας, Δυτικής Μακεδονίας και Επιτελικών Υπηρεσιών ανακοίνωσε την Παρασκευή η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμου ΑΕ.
Ειδικότερα, η ΔΕΗ ΑΕ, ανακοίνωσε την Παρασκευή την ανάθεση καθηκόντων γενικών διευθυντών της εταιρείας στους κ.κ Χρήστο Ποσειδων, στη θέση του γενικού διευθυντή εμπορίας από 1/5/2008, Δημήτριο Λάππα, στη θέση του γενικού διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας από 1/5/2008 και Χρήστο Τριζόγλου, στη θέση του γενικού διευθυντή επιτελικών υπηρεσιών από 12/5/2008.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνελήφθη στο Μόναχο ο Ουκρανός δολοφόνος του ξενοδόχου στη Ρόδο
- Να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα επιχειρεί ο Μητσοτάκης – Παράθυρο για συμμετοχή στο «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα
- Οι Αθώοι: Από το πάθος στην καταστροφή – Οι τρεις ήρωες της νέας σειράς μας συστήνονται
- «Η Ερατώ αγαπάει…» – Έρωτας, σεξ και βρισιές σε «γκράφιτι» χιλιετιών στην Πομπηία
- Τείχος δυσαρέσκειας απέναντι στην ΝΔ – Πολιτικό σκηνικό σε αναμονή των νέων κομμάτων – Ισχυρό αίτημα αλλαγής
- Βλάχος: «Έχουμε τα δικά μας όπλα κόντρα στην Ουγγαρία» – Γενηδουνιάς: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»
