Σημαντικές απώλειες στους δείκτες στο τέλος της χρηματιστηριακής εβδομάδας
Με απώλειες ολοκλήρωσαν την χρηματιστηριακή εβδομάδα οι αγορές στην Ευρώπη και την Γουόλ Στριτ όπου και σημειώθηκε η μεγαλύτερη πτώση καθώς το χρηματιστήριο αντέδρασε αρνητικά στα αποτέλεσμα τα της General Electric.
95
Με απώλειες ολοκλήρωσαν την χρηματιστηριακή εβδομάδα οι αγορές στην Ευρώπη και την Γουόλ Στριτ όπου και σημειώθηκε η μεγαλύτερη πτώση καθώς το χρηματιστήριο αντέδρασε αρνητικά στα αποτέλεσμα τα της General Electric που ανακοίνωσε μειωμένα κέρδη για το 2008, κατώτερα από τις προβλέψεις.
Ο Dow Jones είχε απώλειες κατά 2.04% και βρέθηκε στις 12.325,42 μονάδες ενώ ο S&P 500 υποχώρησε στις 1.332.83 μονάδες μειωμένος κατά 2,04%.
Ο δείκτης εταιρειών υψηλής τεχνολογίας Nasdaq έχασε 2,61% και έκλεισε στις 2.290,24 μονάδες.
Στο Λονδίνο ο FTSE έχασε 1,17% και βρέθηκε στις 5.895,50 μονάδες. Ο DAX30 στη Φρανκφούρτη υποχώρησε κατά 1,52% στις 6.603,57 μονάδες.
Στο Παρίσι, ο CAC40 διαμορφώθηκε στις 4.797,10 μονάδες μετά από μείωση κατά 1.28%. Μειωμένος κατά 0,74% στις 7.258,96 μονάδες έκλεισε και ο SMI στη Ζυρίχη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
