«Είμαι ψηλότερος από τον Σαρκοζί και τον Πούτιν» επιμένει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι
Σε πείσμα των γελοιογράφων που τον παρουσιάζουν συστηματικά βραχύσωμο και εν όψει της κάλπης, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επιστρέφει στο γνώριμο ύφος του, επιμένοντας ότι είναι ψηλότερος από τον Νικολά Σαρκοζί και τον Βλαντιμίρ Πούτιν και στο ίδιο ύψος με τον Ρομάνο Πρόντι.
95
Σε πείσμα των γελοιογράφωνπου τον παρουσιάζουν συστηματικά βραχύσωμο και εν όψει της κάλπης, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επιστρέφει στο γνώριμο ύφος του, επιμένονταςότι είναι ψηλότερος από τον Νικολά Σαρκοζί και τον Βλαντιμίρ Πούτιν και στο ίδιο ύψος με τον Ρομάνο Πρόντι.
«Είμαι ψηλότερος από τους Πούτιν και Σαρκοζί. Είμαι το ίδιο ψηλός με τον Πρόντι, στο 1,71 μ. Δε γνωρίζω γιατί οι γελοιογράφοι με παριστάνουν ως νάνο, τη στιγμή που οι άλλοι έχουν δικαίωμα να αναπαρίστανται με κανονικές διαστάσεις», δήλωσε ο Μπερλουσκόνι κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ANSA.
Η συνήθης απεικόνιση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στις γελοιογραφίες είναι αυτή ενός άνδρα που φορά παπούτσια με μεγάλα τακούνια.
Μάλιστα, η εφημερίδα Corriere della Sera παραθέτει κατάλογο με το ανάστημα όπου φαίνεται ότι ο Νικολά Σαρκοζί έχει ύψος 1,65 μέτρα, ο απερχόμενος Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει ύψος 1,67 μέτρα. Αντίθετα, ο απερχόμενος Ιταλός πρωθυπουργός Ρομάνο Πρόντι είναι 1,74 μέτρα (περισσότερο, δηλαδή, από όσο υποστηρίζει ο Μπερλουσκόνι) ενώ ο αντίπαλος του Μπερλουσκόνι, Βάλτερ Βελτρόνι, έχει ύψος 1,83 μέτρα.
Το ύψος του ηγέτη της ιταλικής Δεξιάς αποτέλεσε θέμα και στην προεκλογική αναμέτρηση του 2006. Ο Ρομάνο Πρόντι είχε αρνηθεί να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ με τον Μπερλουσκόνι, ο οποίος είχε δηλώσει πως είναι διατεθειμένος «να συνομιλήσει με μία αδειανή καρέκλα» με τον Πρόντι να τον συμβουλεύει «να ανέβει σε μία καρέκλα για να έχει το κανονικό ύψος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Τεράστιος Ολυμπιακός και νέο προβάδισμα για τους «ερυθρόλευκους», με κεφαλιά του Έσε (1-2 vids)
- Σλοβακία και Λευκός Οίκος διαψεύδουν πως ο Φίτσο ανησυχεί για την ψυχολογική κατάσταση του Τραμπ
- Ισοφάρισε ο Άγιαξ, με πέναλτι που δόθηκε μετά από παρέμβαση του VAR (1-1, vids)
- Ο Θεός συγχωρεί, οι θαυμαστές της ποτέ: Τι συνέβη με την Κέιτ Μος και τους δύο «αγενείς άνδρες» στο Παρίσι;
- Περιστέρι Betsson – Σαραγόσα 86-70: Μεγάλη νίκη και πρόκριση για τους Περιστεριώτες
- Εξαφανίστηκε επιβατικό αεροπλάνο στην Κολομβία – Χάθηκε ξαφνικά από το ραντάρ

