Με twin-turbo V10 το ισχυρότερο Audi R8
Πολύ κοντά στην παραγωγή βρίσκεται η ισχυρότερη έκδοση του Audi R8. Το γερμανικό supercar αναμένεται να εξοπλιστεί τον υπερτροφοδοτούμενο V10 κινητήρα του RS6, ξεπερνώντας την ισχύ των 570 ίππων.
Οι εικόνες του κατεστραμμένου Αudi R8 στο θρυλικό Nurburgring αποκάλυψαν τον Απρίλιο του 2007 τις δοκιμές εξέλιξης μιας ακόμα – πιθανότατα υπερτροφοδοτούμενης – έκδοσης του γερμανικού supercar.
Ένα χρόνο αργότερα οι δηλώσεις του Wolfgang Hatz, έρχονται να επιβεβαιώσουν τις φήμες που ήθελαν το υπερτροφοδοτούμενο R8 να περνά στην παραγωγή.
Ο επικεφαλής εξέλιξης κινητήρων της Audi δήλωσε πως τα προβλήματα ψύξης του δεκακύλινδρου κινητήρα ξεπεράστηκαν,γεγονός που έδωσε το πράσινο φως για την παραγωγή του υπερτροφοδοτούμενο R8.
Το ισχυρότερο R8 παραγωγής αναμένεται να παρουσιαστεί το δεύτερο εξάμηνο του 2009, όντας εξοπλισμένο με τον twin-turbo κινητήρα των 572 ίππων που μέχρι σήμερα φορούσε το RS6.
- Ο κόσμος έχει δώσει στο Ισραήλ «άδεια να βασανίζει τους Παλαιστινίους», καταγγέλλει η Αλμπανέζε
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 3 νεκροί σε ρωσικές επιθέσεις στην Πολτάβα και τη Ζαπορίζια
- Πετρέλαιο: Αυξάνονται ξανά οι τιμές για το WTI και το Brent
- Κολομβία: Τουλάχιστον 66 οι νεκροί στη συντριβή του μεταγωγικού αεροσκάφους
- Ιράν: Οι αδιάκοπες αντιφάσεις του Τραμπ από την έναρξη του πολέμου
- Ιράν: Ο πρόεδρος Πεζεσκιάν μίλησε με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν που επιδιώκει ειρηνευτικό ρόλο