Με twin-turbo V10 το ισχυρότερο Audi R8
Πολύ κοντά στην παραγωγή βρίσκεται η ισχυρότερη έκδοση του Audi R8. Το γερμανικό supercar αναμένεται να εξοπλιστεί τον υπερτροφοδοτούμενο V10 κινητήρα του RS6, ξεπερνώντας την ισχύ των 570 ίππων.
Οι εικόνες του κατεστραμμένου Αudi R8 στο θρυλικό Nurburgring αποκάλυψαν τον Απρίλιο του 2007 τις δοκιμές εξέλιξης μιας ακόμα – πιθανότατα υπερτροφοδοτούμενης – έκδοσης του γερμανικού supercar.
Ένα χρόνο αργότερα οι δηλώσεις του Wolfgang Hatz, έρχονται να επιβεβαιώσουν τις φήμες που ήθελαν το υπερτροφοδοτούμενο R8 να περνά στην παραγωγή.
Ο επικεφαλής εξέλιξης κινητήρων της Audi δήλωσε πως τα προβλήματα ψύξης του δεκακύλινδρου κινητήρα ξεπεράστηκαν,γεγονός που έδωσε το πράσινο φως για την παραγωγή του υπερτροφοδοτούμενο R8.
Το ισχυρότερο R8 παραγωγής αναμένεται να παρουσιαστεί το δεύτερο εξάμηνο του 2009, όντας εξοπλισμένο με τον twin-turbo κινητήρα των 572 ίππων που μέχρι σήμερα φορούσε το RS6.
- Στο νοσοκομείο, αλλά καλύτερα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη – «Οι νοσοκόμες τη ρωτούν ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της»
- Μόλις ορατά με γυμνό μάτι, τα μικρότερα ρομπότ του κόσμου κινούνται με ενέργεια από το φως
- Πυροβολισμοί σε ψητοπωλείο στον Άγιο Δημήτριο – Τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης και ο γιος του
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Αττική Οδό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Αντετοκούνμπο για την ήττα από τους Νάγκετς: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σαν ομάδα»
- Ιράν: «Υπό πλήρη έλεγχο» η κατάσταση, λέει ο Αραγτσί – «Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο, αλλά και για διάλογο»