Ήττα για την εθνική πιγκ πογκ από τη Σιγκαπούρη με 3-0
Την ήττα γνώρισε, όπως ήταν αναμενόμενο, η εθνική ανδρών του πιγκ πογκ από τη Σιγκαπούρη (3-0) στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος ομαδικού, που διεξάγεται στην πόλη Γκουανζού της Κίνας.
89
Την ήττα γνώρισε, όπως ήταν αναμενόμενο, η εθνική ανδρών του πιγκ πογκ από τη Σιγκαπούρη (3-0) στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος ομαδικού, που διεξάγεται στην πόλη Γκουανζού της Κίνας.
Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με παρόμοιο τρόπο, όπως και από το Χονγκ Κονγκ τη Δευτέρα (25/2). Ο Παναγιώτης Γκιώνης, ο οποίος αγωνίσθηκε πρώτος, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα, που είχε αποκτήσει.
Με αντίπαλο τον Γκάο Νινγκ προηγήθηκε με 2-1 σετ, αλλά στη συνέχεια έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» τον αγώνα, με αποτέλεσμα να ηττηθεί τελικά με 3-2 σετ.
Οι υπόλοιποι αθλητές προσπάθησαν για το καλύτερο, αλλά δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους. Η Σιγκαπούρη είναι επικεφαλής του γκρουπ και αυτό τον μήνα βρίσκεται στο νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης εθνικών ομάδων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
- «Στη λίστα για τον πάγκο του Άρη ο Λάκοβιτς» (pic)
- Τα… μαθηματικά της τελευταίας αγωνιστικής στη Euroleague – Όλα τα σενάρια και οι πιθανοί συνδυασμοί για εξάδα και play in (pics)
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Μπενίτεθ οι Κοντούρης και Τουμπά ενόψει Ολυμπιακού
- Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Εφές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442