Τι λέει η Νεοχημική για τα σενάρια πώλησης του ποσοστού του Λ.Λαυρεντιάδη
Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει τα δημοσιεύματα περί ενδεχόμενης πώλησης του ποσοστού που κατέχει ο βασικός μέτοχος Λ.Λαυρεντιάδης εξέδωσε τη Δευτέρα η εταιρεία Νεοχημική, τονίζοντας ότι στην παρούσα φάση δεν έχει ληφθεί καμία σχετική απόφαση.
27
Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει τα δημοσιεύματα περί ενδεχόμενης πώλησης του ποσοστού που κατέχει ο βασικός μέτοχος Λ.Λαυρεντιάδης εξέδωσε τη Δευτέρα η εταιρεία Νεοχημική.
Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική επιστολή του ΧΑ, η εταιρεία ανακοίνωσε:
«[…] ο κ. Λαυρέντιος Λαυρεντιάδης με επιστολή του ενημέρωσε την 01.02.2008 την εταιρεία, ότι κατά καιρούς έχει γίνει δέκτης προτάσεων τόσο για την πώληση του ποσοστού συμμετοχής του στην εταιρεία, όσο και για στρατηγικές συνεργασίες που αφορούν στην εταιρεία, αλλά στην παρούσα φάση δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση επί των ανωτέρω.»
»Το σύνολο των αποφάσεών του κου Λαυρέντιου Λαυρεντιάδη έχει πάντα ως γνώμονα την ομαλή λειτουργία της εταιρείας, το συμφέρον των εργαζομένων και των μετόχων της.»
»Τέλος, πληροφορεί ότι θα ενημερώσει προσηκόντως την εταιρεία και μέσω αυτής το επενδυτικό κοινό, όπως άλλωστε έχει πράξει μέχρι σήμερα, σε περίπτωση σημαντικής πληροφορίας που τυγχάνει γνωστοποίησης βάσει της χρηματιστηριακής νομοθεσίας.»
Σημειώνεται ότι ο κ. Λαυρεντιάδης κατέχει ποσοστό 20% της Νεοχημικής, 10,2% o ασφαλιστικός όμιλος Fortis, 9,97% η Santander και 5,34% η Commertzbank.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνελήφθη στο Μόναχο ο Ουκρανός δολοφόνος του ξενοδόχου στη Ρόδο
- Να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα επιχειρεί ο Μητσοτάκης – Παράθυρο για συμμετοχή στο «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα
- Οι Αθώοι: Από το πάθος στην καταστροφή – Οι τρεις ήρωες της νέας σειράς μας συστήνονται
- «Η Ερατώ αγαπάει…» – Έρωτας, σεξ και βρισιές σε «γκράφιτι» χιλιετιών στην Πομπηία
- Τείχος δυσαρέσκειας απέναντι στην ΝΔ – Πολιτικό σκηνικό σε αναμονή των νέων κομμάτων – Ισχυρό αίτημα αλλαγής
- Βλάχος: «Έχουμε τα δικά μας όπλα κόντρα στην Ουγγαρία» – Γενηδουνιάς: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»
