
Γυναίκα καμικάζι σκόρπισε το θάνατο σε αγορά της ιρακινής επαρχίας Ντιγιάλα
Γυναίκα καμικάζι ανατινάχθηκε την Τετάρτη σε πολυσύχναστη αγορά της επαρχίας Ντιγιάλα του Ιράκ, με αποτέλεσμα το θάνατο οκτώ ανθρώπων. Αλλοι επτά τραυματίστηκαν στην επίθεση αυτή, που έγινε στην πόλη Χαν Μπάνι Σάαντ, κοντά στην Μπακούμπα.
71
Γυναίκα καμικάζι ανατινάχθηκε την Τετάρτη σε πολυσύχναστη αγορά της επαρχίας Ντιγιάλα του Ιράκ, με αποτέλεσμα το θάνατο οκτώ ανθρώπων, ανακοινώθηκε από την τοπική αστυνομία.
Όπως επίσης μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, άλλα επτά άτομα τραυματίστηκαν από την επίθεση αυτή, που έγινε στην πόλη Χαν Μπάνι Σάαντ, κοντά στην Μπακούμπα και 40 χιλιόμετρα βορείως της Βαγδάτης. Η επίθεση σημειώθηκε κοντά σε σιιτικό τέμενος.
Οι επιθέσεις αυτοκτονίας από γυναίκες καμικάζι είναι σπάνιο φαινόμενο στο Ιράκ, αν και τα κρούσματα τελευταία δείχνουν να αυξάνονται.
Μόλις πρόσφατα, στις 2 Ιανουαρίου, μία γυναίκα πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη και σκότωσε δέκα ανθρώπους στην Μπακούμπα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- GlobalFirepower: Οι μεγαλύτεροι στρατοί του κόσμου για το 2026 – Η χώρα έκπληξη που προηγείται με μεγάλη διαφορά
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η συνομιλία που «τέλειωσε» τον Σκρέκα από γραμματέα της ΝΔ και το «εκρηκτικό» μήνυμα Μπουκώρου
- Τι νηστεύουμε κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα
- LIVE: Ολυμπιακός – ΑΕΚ
- Τραμπ: Στείλαμε όπλα του Ιρανούς διαδηλωτές, αλλά μάλλον τα πήραν οι Κούρδοι
- Η Μύκονος δεν έχει μόνο celebrities, αλλά και παράδοση


