98

Στην έλλειψη προσωπικού των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ, Δημήτρης Δράκος.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Δράκος τόνισε: «Είναι απαράδεκτο και εν πολλοίς πέραν κάθε δεοντολογίας και άποψης συνεργασίας με την κεντρική διοίκηση αυτή τη στιγμή η αυτοδιοίκηση και κυρίως ο δεύτερος βαθμός να μην έχει το απαιτούμενο επιστημονικό προσωπικό σε ειδικότητες αλλά και σε αριθμό για να μπορέσει να ανταποκριθεί στο έργο της».

Επιπλέον, επεσήμανε ότι για την κάλυψη στοιχειωδών και άμεσων αναγκών της αυτοδιοίκησης, είναι αναγκαία η πρόσληψη συνολικά 2.500 υπαλλήλων διαφόρων ειδικοτήτων.

Καταλήγοντας σημείωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει στους υπουργούς Οικονομίας και Εσωτερικών τη συνολική του πρόταση για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ