
Θετικό πρόσημο είχαν οι συναλλαγές στις ΗΠΑ και τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
Σε θετικό έδαφος βρέθηκαν την Δευτέρα οι αγορές με την Νέα Υόρκη να καταγράφει σημαντικές αυξήσεις ενώ με θετικό πρόσημο έκλεισαν και οι ευρωπαϊκές αγορές. Μικρή ανόδος στο Λονδίνο και τη Φρανκφούρτη.
95
Σε θετικό έδαφος βρέθηκαν την Δευτέρα οι αγορές με την Νέα Υόρκη να καταγράφει σημαντικές αυξήσεις ενώ με θετικό πρόσημο έκλεισαν και οι ευρωπαϊκές αγορές.
Κέρδη κατά 1,36% είχε ο Dow Jones και έκλεισε τελικά στις 12.778,15 μονάδες.
Ο δείκτης S&P 500 κέρδισε 1,09% και ανήλθε στις 1.416,25 μονάδες ενώ ο δείκτης εταιρειών υψηλής τεχνολογίας Nasdaq παρουσίασε σημαντική αύξηση κατά 1,57% και διαμορφώθηκε στις 2.478,30 μονάδες.
Μικρή άνοδο κατά 0,22% είχε ο FTSE στο Λονδίνο που έφτασε στα επίπεδα των 6.215,70 μονάδων. Άνοδο 0,18% εμφάνισε στη Φρανκφούρτη ο DAX και έκλεισε στις 7.732,02 μονάδες.
Ο CAC στο Παρίσι κινήθηκε μέχρι τις 5.403, 51 μονάδες έχοντας άνοδο 0,60%. Στη Ζυρίχη, ο SMI κατέγραψε κέρδος 0,41% και διαμορφώθηκε στις 8.193,36 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά σε εταιρεία ανακύκλωσης στην Θεσσαλονίκη – «Κλείστε πόρτες και παράθυρα»
- Ποδοσφαιριστής επιζών της τραγωδίας του Κραν Μοντανά υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο (pics)
- Τασούλας 21η Απριλίου: Η θλιβερή επέτειος μάς υπενθυμίζει ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη
- Πάνος Μουζουράκης: Πότε βαφτίζει τον γιο του – πόσοι θα είναι οι νονοί
- Classic Rock: Το μεγάλο αφιέρωμα για τους Beatles έρχεται αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Ο Μαυροπάνος στο στόχαστρο της Νιούκαστλ και της Ντόρτμουντ – Τα δεδομένα για τον αμυντικό της Γουέστ Χαμ
