
Θετικό πρόσημο είχαν οι συναλλαγές στις ΗΠΑ και τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
Σε θετικό έδαφος βρέθηκαν την Δευτέρα οι αγορές με την Νέα Υόρκη να καταγράφει σημαντικές αυξήσεις ενώ με θετικό πρόσημο έκλεισαν και οι ευρωπαϊκές αγορές. Μικρή ανόδος στο Λονδίνο και τη Φρανκφούρτη.
95
Σε θετικό έδαφος βρέθηκαν την Δευτέρα οι αγορές με την Νέα Υόρκη να καταγράφει σημαντικές αυξήσεις ενώ με θετικό πρόσημο έκλεισαν και οι ευρωπαϊκές αγορές.
Κέρδη κατά 1,36% είχε ο Dow Jones και έκλεισε τελικά στις 12.778,15 μονάδες.
Ο δείκτης S&P 500 κέρδισε 1,09% και ανήλθε στις 1.416,25 μονάδες ενώ ο δείκτης εταιρειών υψηλής τεχνολογίας Nasdaq παρουσίασε σημαντική αύξηση κατά 1,57% και διαμορφώθηκε στις 2.478,30 μονάδες.
Μικρή άνοδο κατά 0,22% είχε ο FTSE στο Λονδίνο που έφτασε στα επίπεδα των 6.215,70 μονάδων. Άνοδο 0,18% εμφάνισε στη Φρανκφούρτη ο DAX και έκλεισε στις 7.732,02 μονάδες.
Ο CAC στο Παρίσι κινήθηκε μέχρι τις 5.403, 51 μονάδες έχοντας άνοδο 0,60%. Στη Ζυρίχη, ο SMI κατέγραψε κέρδος 0,41% και διαμορφώθηκε στις 8.193,36 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ: Έκθετη η κυβέρνηση για την συνεχιζόμενη οπλοχρησία και την αυτοδικία στην Κρήτη
- Akylas: «Δέχθηκα bullying, δεν τα παράτησα» – Όσα είπε για τo queer τίμημα, τη φτώχεια και την ηρωίδα μάνα του
- Ο Σλοτ… ανακοίνωσε την παραμονή του: «Στη Λίβερπουλ και τη νέα σεζόν» (vid)
- Λετονία: Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός – Πώς τα ουκρανικά drones προκάλεσαν πολιτική κρίση
- Politico: Το ρωσικό κοινοβούλιο ψήφισε νόμο που επιτρέπει στον Πούτιν να εισβάλλει σε ξένες χώρες – Διεθνής ανησυχία
- Πάνος Πανόπουλος: Πέθανε ο ηθοποιός της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά»
