Tετρακίνηση και υβριδική τεχνολογία για το Toyota Avensis του 2009
Πολύ κοντά στην αντικατάστασή του βρίσκεται το Toyota Avensis, το οποίο αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά το 2009, διαθέτοντας μεταξύ άλλων τετρακίνητες και υβριδικές εκδόσεις.
Μετά από πέντε χρόνια στην ευρωπαϊκή αγορά το Toyota Avensis περνά στην τελική ευθεία που οδηγεί στην αντικατάστασή του. Η περιορισμένης έκτασης ανανέωσή του το 2006 δεν στάθηκε αρκετή για την ιαπωνική φίρμα, που ήδη εξελίσσει το διάδοχό του.
Οι πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες φανερώνουν τις βασικές σχεδιαστικές γραμμές του αμαξώματος και πολύ περισσότερο τις γενναιόδωρες εξωτερικές του διαστάσεις.
Εντύπωση προκαλούν τα επιβλητικά φωτιστικά σώματα του μπροστινού και του πίσω τμήματος, με τα τελευταία να χωρίζονται σε δυο τμήματα, καλύπτοντας ένα μέρος του πορτμπαγκάζ.
Φήμες θέλουν το εσωτερικό του ιαπωνικού μοντέλου να ακολουθεί το σχεδιαστικό παράδειγμα του Auris, υιοθετώντας την τοξοειδή κεντρική κονσόλα που συνδέει το ταμπλό με το δάπεδο του εσωτερικού.
Επίσης, η station wagon έκδοση, η οποία θα ακολουθήσει χρονολογικά το sedan αμάξωμα, θα εξοπλίζεται με πανοραμική, γυάλινη οροφή και χαρακτηριστικά που θα ενισχύουν το δυναμικό προφίλ της.
Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, η έκπληξη δεν θα προέρχεται από τους κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου, αλλά από την εξέλιξη υβριδικής πετρελαιοκίνητης έκδοσης.
Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για τετρακίνητες εκδόσεις στην γκάμα του νέου Avensis που αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο 2009.
AUTOMEDIA
- Capital-Executive Ship Management: Στρατηγική συνεργασία SPV Axis Maritime
- Τα επεισόδια μετά τη συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκαν ως διαδηλώσεις στο Ιράν – Απίστευτη γκάφα στο δελτίο της ΕΡΤ
- Ρωσία: Ποινική έρευνα για τον θάνατο εννέα βρεφών σε νοσοκομείο της Σιβηρίας
- Ελεύθερος σκοπευτής εκτέλεσε πρώην πρόεδρο της Αζαξιό
- Αγρότες: Στις 15:00 η συνάντηση Μητσοτάκη – «προθύμων», θολό αν και ποιους εκπροσωπούν – Συνεδριάζει αύριο για κλιμάκωση η Πανελλαδική Επιτροπή
- Καταδίκη από τον Δήμο Αγρινίου του βανδαλισμού στο τζάμι που περιστοιχίζει τους Κίονες της Μητρόπολης Αγρινίου
