Το θέμα Ζαχόπουλου στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συντονιστικού Οργάνου του ΠΑΣΟΚ
Η υπόθεση Ζαχόπουλου και η στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ απέναντί του, θα αποτελέσουν ένα από τα κεντρικά ζητήματα της συνεδρίασης του Πολιτικού Συντονιστικού Οργάνου, υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου.
30
Το θέμα Ζαχόπουλου, αλλά και η στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ απέναντί του, θα αποτελέσουν ένα από τα κεντρικά ζητήματα της σημερινής συνεδρίασης του Πολιτικού Συντονιστικού Οργάνου, υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου.
Σύμφωνα με πληροφορίες των Νέων της Πέμπτης,ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι η κυβέρνηση έχει περιέλθει σε μια κατάσταση επιδεινούμενης φθοράς, η οποία αγγίζει πλέον και τον πρωθυπουργό.
Κατά συνέπεια θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι στη σημερινή συνεδρίαση, θα υπάρξει μια πρώτη οργανωμένη συζήτηση για το πώς θα πρέπει να κινηθεί το ΠΑΣΟΚ από τις αρχές του νέου χρόνου.
Αλλα θέματα που θα εξεταστούν είναι αν θα υπάρξουν μικρής κλίμακας περιοδείες του Γ.Παπανδρέου στην περιφέρεια, η συμμετοχή και πολιτική κάλυψη του ΠΑΣΟΚ στις κινητοποιήσεις για το Ασφαλιστικό και την Ολυμπιακή και η οριοθέτηση της πολιτικής του απέναντι στην Αριστερά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπάγια Αντωνοπούλου: Έγκυος στο πρώτο παιδί της – Πότε παντρεύεται
- Γλυφάδα: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 46χρονος πατροκτόνος – Σοκαριστικές μαρτυρίες για την δολοφονία
- Η ιστορική επίδοση του Γιόβιτς με τη φανέλα της ΑΕΚ
- Πρόεδρος Παρτιζάν: «Ο Μπογκντάνοβιτς είναι το καλοκαιρινό όνειρό μας…»
- Κικίλιας: Επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας με το Master Plan του λιμένα Πατρών
- Ακρίβεια: Ο μισθός τελειώνει νωρίς, οι ανάγκες όμως δεν περιμένουν… Τα χρήματα δεν φτάνουν μέχρι το τέλος του μήνα

