Δεύτερη ημέρα πτώσης στα χρηματιστήρια ΗΠΑ και Ευρώπης
Τα χρηματιστήρια των ΗΠΑ και της Ευρώπης κατέγραψαν και δεύτερη ημέρα πτωτικής πορείας με τα ευρωπαϊκά να δέχονται ισχυρότερες συγκριτικά πιέσεις. Απώλειες 1,13% στο Λονδίνο, 1,48% στο Παρίσι την ίδια στιγμή που στη Νέα Υόρκη οι δείκτες κατέγραφαν απώλειες μικρότερες από 1%.
95
Πτωτικά κινήθηκαν για δεύτερη ημέρα τα χρηματιστήρια τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη όπου και οι πιέσεις υπήρξαν ισχυρότερες.
Ο Dow Jones διαμορφώθηκε στις 13.248,73 μονάδες έχοντας απώλειες 0.49%. Την ίδια στιγμή, ο S&P 500 έχασε 0.65% και έκλεισε στις 1.462,79 μονάδες. Ο δείκτης εταιρειών τεχνολογίας αιχμής Nasdaq κατέγραψε απώλειες 0.66% και διαμορφώθηκε τελικά στις 2.619,83 μονάδες.
Στο Λονδίνο, ο FTSE κινήθηκε στα επίπεδα των 6.315,20 με απώλειες 1,13%. Την ίδια στιγμή, στη Φρανκφούρτη, ο DAX 30 υποχώρησε κατά 0,37% και διαμορφώθηκε στις 7.808,94 μονάδες.
Ισχυρότερες συγκριτικά πιέσεις δέχτηκε ο CAC 40 στο Παρίσι που διαμορφώθηκε στις 5.547,21 μονάδες έχοντας απολέσει 1,48%. Πτωτικά κινήθηκε και ο SMI στη Ζυρίχη που έκλεισε με απώλεια 0,70% στις 8.645,04 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έχω παιδιά: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα της κωμικής σειράς
- Πολάκης: Άρση ασυλίας εισηγείται η επιτροπή δεοντολογίας μετά τη μήνυση πρώην στελέχους του ΚΕΕΛΠΝΟ
- Ουκρανία: Θα γίνει μέλος της ΕΕ το 2027; Το σχέδιο των Βρυξελλών, το εμπόδιο Όρμπαν και το Άρθρο 7
- Χριστίνα Λαμπίρη: Δημιούργησε μαζί με το σύζυγο της ένα ξεχωριστό steak house στο Πικέρμι
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Μήπως τελικά η υπερβολική διαφήμιση κάνει κακό στη Δημοκρατία
- Νίκος Καββαδίας: Η ιδιόμορφη «διαφθορά» του



