Αυτοκίνητο με 6.831 μπαταρίες
Πρόκειται για το πολύ εντυπωσιακό νέο Tesla Roadster. Ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο με 0 – 100 χλμ. σε 4 δευτερόλεπτα, αυτονομία 400 χιλιόμετρα και κόστος ανά χιλιόμετρο περίπου 1 λεπτό του ευρώ. Τ
Πρόκειται για το πολύ εντυπωσιακό νέο Tesla Roadster. Ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο με 0 – 100 χλμ. σε 4 δευτερόλεπτα, αυτονομία 400 χιλιόμετρα και κόστος ανά χιλιόμετρο περίπου 1 λεπτό του ευρώ.
Το αυτοκίνητο αποθηκεύει ενέργεια στα ίδια ηλεκτρικά στοιχεία που χρησιμοποιούν οι φορητοί υπολογιστές και αποτελεί την απόδειξη πως ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που μπορεί άνετα να ανταγωνιστεί σε επιδόσεις τους κινητήρες εσωτερικής καύσης είναι εφικτό.
Αν και είναι λιγάκι ακριβό (72.000 ευρώ) το μοντέλο αυτό που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους πριν το τέλος του 2007 είναι μια αρχή. Η τεχνολογία θα φροντίσει να την ενισχύσει και να την κάνει προσιτή σε όλους μας.
- Lufthansa: Απεργία προκήρυξαν οι πιλότοι – Αναμένονται εκατοντάδες ακυρώσεις
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μίνι αντιδραστήρες «βλέπει» και η Ελλάδα
- Ιράν: «Βαθιά λυπηρό ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συνεχίζει να παραμένει σιωπηλό»
- Η «ουδέτερη» Ελβετία αύξησε σημαντικά τις εξαγωγές όπλων – Οι χώρες που πούλησε περισσότερο
- Μπαρτζώκας: «Είμαι ευγνώμων στους παίκτες και τους οπαδούς μας»
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)

